Adres :
Rue Forêt-Village 6, 4870 Trooz, Belgique
fr
Duur : +/- 1.30 uur
Description

Ben je ook zo dol op chocolade? En geef toe: heb je er nooit van gedroomd om je eigen pralines te maken? Dan is je verblijf in de Ardennen de uitgelezen kans om deze droom waar te maken!

De Ferme des Loups is een plek waar de creativiteit in de muren zit. Zo herbergt de oude hoeve een innovatieve microbrouwerij die inventieve lokale biertjes produceert. Daarnaast huisvest ze ook het Chocolade-atelier van Meester Chocolatier Valéry Juprelle. Onder zijn vaardige handen komen de allerheerlijkste chocolades en pralines tot leven…

Onder zijn kundige leiding maak je tijdens een unieke workshop kennis met alle geheimpjes van de bruine lekkernij waar jong en oud zo dol op zijn. Eerst proef je zijn uitzonderlijke creaties. Daarna is het tijd om jouw creativiteit de vrije loop te laten. Want, inderdaad, met zijn tips en slimme adviezen maak jij je hoogsteigen pralinecreaties die je na afloop mooi ingepakt en wel mee naar huis kan nemen. Een ludieke en leerrijke activiteit waarvan je zowel als gezin met kinderen als onder vrienden veel plezier aan zal beleven!

Leuk om te weten: Na afloop van de workshop kan je gezellig napraten onder het genot van een van de zeven overheerlijke lokale Louve-biertjes uit de microbrouwerij.

Verwacht je gerust aan een absoluut unieke ervaring, die je lang zal bijblijven. Oh ja, voor we het vergeten: als kers op de (chocolade)taart krijg je als Ardennes-étape klant een mooie korting van € 25 als je voor minstens 2 personen reserveert!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Als Ardennes-étape groep van minstens 2 personen geniet je € 25 korting.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Minimum/maximum aantal deelnemers voor de workshop: MIN: 2 personen MAX: 16 personen

Tarieven
  • Groep van 2 tot 5 personen, forfaitaire prijs van € 185
  • Groep van 6 tot 10 personen, € 25/persoon
  • Groep van 11 tot 16 personen, € 20/persoon
Contact en reserveren
Kantooruren

Van woensdag tot zondag, op afspraakAdres van de activiteit
Rue Forêt-Village 6, 4870 Trooz, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Trooz
- op 1km afstand
Te voet
Te voet
Luik - Olne
- op 2km afstand
Te voet
Luik - Olne
- op 2km afstand
Te voet