Adres :
Rue Trav. 9, 4980 Trois-Ponts, Belgique
fr
nl
Duur : +- 2u
Beschrijving

Over berg en dal

Trek er met het hele gezin opuit voor een wandeltocht die ergens het midden houdt tussen geocachen en op schatten jagen. Ontdek wat Trois-Ponts en de wijde omgeving te bieden hebben, maak plezier met je kids en geniet van een leuk dagje in de buitenlucht. 


Deze schattenjacht (5.5 km) brengt je naar Trois-Ponts. Dit stadje heeft zijn naam uiteraard te danken aan de drie bruggen die hier twee rivieren overspannen: de Amblève en de Salm. Je trekt dus op avontuur langs het water en door dit heuvelachtige gebied. Zodra je boven bent, geniet je van een adembenemend uitzicht over de vallei.
 

Ik ontdek deze ervaring

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Verzamel  Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Hoe werkt Totemus?

Alles wat je voor dit avontuur nodig hebt, is een gratis app (App Store / Google Play). Op Totemus vind je meer dan zeventig schattenjachten in Wallonië en Brussel, met diverse afstanden en moeilijkheidsgraden. Langs elk parcours kom je meer te weten over de plaatselijke legendes en het lokale natuurlijke, architecturale, gastronomische en artistieke erfgoed.

Voor elk parcours dat je aflegt, verdien je Toteez in de app. Verzamel zoveel mogelijk Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor cadeaubonnen van de diverse partners. Denk maar aan een toegangsticket voor een escape game, een degustatie, een bioscoopbezoek of zelfs korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Met deze gratis activiteit tover je vast een glimlach op het gezicht van je kids. Ideaal dus om je verblijf in deze regio helemaal onvergetelijk te maken. Haal je wandelschoenen boven, laad je telefoon volledig op ... en vertrekken maar!

Ik ontdek deze ervaring

Tarieven

Gratis

Contact en reserveren
Kantooruren

Toute l'annéeAdres van de activiteit
Rue Trav. 9, 4980 Trois-Ponts, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de mountainbike
Luik - Trois-Ponts
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luik - Trois-Ponts
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luik - Trois-Ponts
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Trois-Ponts
- op 2km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 2km afstand