Adres :
Pl. Arsène Soreil 7, 6940 Durbuy, Belgique
fr
nl
Beschrijving

Met al zijn aan dolmens, menhirs en andere opmerkelijke architectuurobjecten is het charmante dorp Wéris, de ware Belgische megalietenhoofdstad. Totemus nodigt je uit om deze plek met zijn rijke geschiedenis te ontdekken via een leuke en originele route van 6 kilometer waarmee je ruim 2 uur onderweg bent! Trek je wandelschoenen aan en koester gerust reusachtige verwachtingen!

Deze speurtocht is 100% gratis. Om deel te nemen hoef je enkel de Totemus-app te downloaden op je smartphone.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Verzamel  Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Hoe werkt Totemus?

Alles wat je voor dit avontuur nodig hebt, is een gratis app (App Store / Google Play). Op Totemus vind je meer dan zeventig schattenjachten in Wallonië en Brussel, met diverse afstanden en moeilijkheidsgraden. Langs elk parcours kom je meer te weten over de plaatselijke legendes en het lokale natuurlijke, architecturale, gastronomische en artistieke erfgoed.

Voor elk parcours dat je aflegt, verdien je Toteez in de app. Verzamel zoveel mogelijk Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor cadeaubonnen van de diverse partners. Denk maar aan een toegangsticket voor een escape game, een degustatie, een bioscoopbezoek of zelfs korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Met deze gratis activiteit tover je vast een glimlach op het gezicht van je kids. Ideaal dus om je verblijf in deze regio helemaal onvergetelijk te maken. Haal je wandelschoenen boven, laad je telefoon volledig op ... en vertrekken maar!

 

Tarieven

GratisAdres van de activiteit
Pl. Arsène Soreil 7, 6940 Durbuy, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Érezée
- op 3km afstand
Te voet
Luxemburg - Érezée
- op 3km afstand
Te voet
Luxemburg - Érezée
- op 3km afstand