Adres :
Baclain 9A, 6674 Gouvy, Belgique
fr
nl
Duur : 1.30 uur
Beschrijving

Om haar passie voor bloemen en planten volledig te kunnen uitleven, creëerde Ann De Pooter Safran ardennais Cosmétiques: een assortiment 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten op basis van saffraan. Dit natuurlijke middel bezit namelijk antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. De natuurliefhebster leidt je door haar 100% biologische paradijs om je haar botanische tuin, bosbessenkwekerij, moestuin in permacultuur, fruitbomen, bloementuin en saffraanplantage te laten ontdekken. Onderweg geeft ze uitleg over agrocosmetica: de aanpak waarbij ze haar biologisch geteelde planten combineert met cosmetica.

Verwacht je aan een moment vol onweerstaanbare geuren in de tuin van het Gebloemde Hert, die door de seizoenen heen in de heerlijkste parfums baadt. Een zintuigelijke ontdekkingstocht naar planten die worden gebruikt in de wondere wereld van de parfumerie. Je leert hoe de natuurlijke ingrediënten worden geclassificeerd, welk geurend deel van de plant wordt gebruikt in de parfumerie en welke planten een inspiratiebron vormen voor de ontwerpers van parfums.

Na afloop volgt een quiz en een blinde geurtest waarbij je een saffraanparfum kan winnen. En als afsluiting van je bezoek degusteer je zelfgemaakte saffraanlimonade.

Als Ardennes-étape klant ontvang je na het bezoek een gratis miniproduct op basis van saffraan (ter waarde van 10 euro) bij een aankoop van 30 euro in de winkel.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Na het bezoek 1 gratis miniproduct van saffraan (ter waarde van 10 euro) bij aankoop van 30 euro in de winkel voor Ardennes-étape klanten.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Van 7 juli tot 25 augustus
  • Parkeerplaats bij de kerk
  • Honden aan de leiband
  • Niet roken op het terrein
  • Droge toiletten, nul-afvalbeleid
Tarieven

Prijs per volwassene: € 10 - Groepen € 8,5 (min. 20 personen)

Prijs per kind: € 6,5 (3 > 12 jaar) - Gratis (< 3 jaar)

Omvat: toegang tot Le Jardin Secret Du Cerf Fleuri, een mooie folder, een quiz

Contact en reserveren
Kantooruren

Openingsuren: 10u00 – 17u00

Op afspraak voor groepen van meer dan 10 personenAdres van de activiteit
Baclain 9A, 6674 Gouvy, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de mountainbike
Luxemburg - Gouvy
- op 6km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Gouvy
- op 6km afstand
Onze favoriet
Met de mountainbike
Luxemburg - Gouvy
- op 6km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Gouvy
- op 6km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Gouvy
- op 6km afstand