Adres :
Place de l'Eglise 17, 6660 Houffalize, Belgique
fr
nl
Beschrijving

Houtopia is het recreatie- en educatiecentrum waar kinderen dol op zullen zijn!

Hier worden al hun zintuigen geprikkeld door middel van een groot aantal activiteiten en ervaringen. Een speelse plek waar je je ook samen kan uitleven op de buitenspeelplaats. Houtopia is een leuk familie-uitje in Houffalize!

Het is de perfecte plaats om met de kinderen een originele activiteit te doen, de perfecte plaats waar leren rijmt met plezier en ontdekken. Door middel van een reeks activiteiten kunnen de kinderen in contact komen met hun vijf zintuigen terwijl ze de wereld om hen heen ontdekken.

Er valt heel wat te beleven, met niet minder dan 70 zintuiglijke ervaringen om uit te proberen in een enorme ruimte van 650 m²! Het is een geweldige manier om plezier te maken, onder het toeziend oog van je ouders, grootouders, vrienden... Een ideale gelegenheid om uit te wisselen, te delen en samen plezier te maken.

Om optimaal van dit buitengewone bezoek te kunnen genieten, trek je jouw schoenen uit, een paar sokken aan en je bent er klaar voor!

Plezier binnen en buiten

Ook buiten biedt de speeltuin onvergetelijke gezinsmomenten. Test je vermogen om de wetten van de zwaartekracht te trotseren op een evenwichtsparcours, steek de rivier over, klim op en van een 30 meter lange glijbaan: kortom, veel plezier samen op een buitengewoon parcours.

Ontdek binnen- en buitenactiviteiten voor kinderen met onze partner. Spannend nieuws: een nieuwe buitenruimte voor muzikale ontdekkingen, waar jonge artiesten een unieke creatieve plek hebben. Sluit je aan voor onvergetelijke momenten van lachen en ontdekken, zowel binnen als buiten. Laat je betoveren door de magie van de kindertijd met onze partner die zich inzet voor het geluk van de kleintjes!

En om er nog meer van te genieten...

Als bezoeker van Ardennes-étape krijg je 20% korting  ! Ontdekkingen en verwondering gegarandeerd! 

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

20% korting op vertoon van jouw Activity Pass

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Picknickplaats

Tarieven

12 € vanaf 3 jaar Adres van de activiteit
Place de l'Eglise 17, 6660 Houffalize, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de mountainbike
Luxemburg - Houffalize
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Houffalize
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Houffalize
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Houffalize
- op 4km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Houffalize
- op 5km afstand