Adres :
Pl. Del Cour 1, 4180 Hamoir, Belgique
fr
nl
Duur : +- 2u
Beschrijving

Met de stroom van de Ourthe mee 

Trek er met het hele gezin opuit voor een wandeltocht die ergens het midden houdt tussen geocachen en op schatten jagen. Ontdek wat Hamoir en de wijde omgeving te bieden hebben, maak plezier met je kids en geniet van een leuk dagje in de buitenlucht. 

 Hamoir is het decor voor deze schattenjacht. Langs de rivier en tal van pittoreske landschappen maak je kennis met het bijzondere erfgoed van deze regio. Deze gemakkelijke route (6.2 km)  is zelfs geschikt voor de allerkleinsten! De bosrijke omgeving van de Ourthe is op haar mooist wanneer de herfst in het land is!
  

Ik ontdek deze ervaring

 

coypright fotos : Vadrouillons.com / Shoeders G. 

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Verzamel  Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Hoe werkt Totemus?

Alles wat je voor dit avontuur nodig hebt, is een gratis app (App Store / Google Play). Op Totemus vind je meer dan zeventig schattenjachten in Wallonië en Brussel, met diverse afstanden en moeilijkheidsgraden. Langs elk parcours kom je meer te weten over de plaatselijke legendes en het lokale natuurlijke, architecturale, gastronomische en artistieke erfgoed.

Voor elk parcours dat je aflegt, verdien je Toteez in de app. Verzamel zoveel mogelijk Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor cadeaubonnen van de diverse partners. Denk maar aan een toegangsticket voor een escape game, een degustatie, een bioscoopbezoek of zelfs korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Met deze gratis activiteit tover je vast een glimlach op het gezicht van je kids. Ideaal dus om je verblijf in deze regio helemaal onvergetelijk te maken. Haal je wandelschoenen boven, laad je telefoon volledig op ... en vertrekken maar!

Ik ontdek deze ervaring

Tarieven

GratisAdres van de activiteit
Pl. Del Cour 1, 4180 Hamoir, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Hamoir
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Hamoir
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Hamoir
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Hamoir
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Hamoir
- op 0km afstand