Adres :
Place de l'Esro, 6890 Libin, Belgique
fr
nl
en
Beschrijving

In Redu houden ze wel van wat originaliteit. Met zijn verfrissende visie op kunst en een interactieve collectie past het didactische museum Mudia perfect in dat plaatje. En dat alles in het hart van het boekendorp.

Een uitje met vrienden of het gezin? Ga dan zeker eens langs in dit oude dorpshuis en ontdek er zeven eeuwen vol emotie en creaties.

Mudia, dat is 'kunst anders beleven'. Maak op dynamische, ludieke en interactieve wijze kennis met meer dan driehonderd originele kunstwerken en reproducties ... die ook op hun manier originaliteit uitstralen.

Op de verschillende verdiepingen ontdek je meer dan vijftig kunststromingen, die je de evolutie van de kunst in de loop van de geschiedenis laten zien. Van schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerken tot stripverhalen, foto's en animatiefilms: er is voor ieder wat wils.

Kinderen zeker toegelaten!

Wat het Mudia vooral onderscheidt van de traditionele kunstmusea, is dat je je hier ook echt kunt amuseren. Poseer als een volleerd model of maak je eigen impressionistische schilderij met de digitale stippenborstel. Of wat dacht je van een spannend digitaal spel, een quiz, gekke verhalen of interactieve kunstwerken, zoals dit indrukwekkende drieluik van Jeroen Bosch (ongetwijfeld hét hoogtepunt van je bezoek)? Met de audiogids speciaal voor kids kunnen je oogappels het museum ook helemaal in hun eentje ontdekken.

Kortom, het Mudia is een ideale kennismaking met de wereld van de kunst. Een plek waar iedereen ongedwongen grote namen als Brueghel, Rodin, Picasso, Modigliani, Giacometti, Magritte, Hergé, Franquin, Geluck en vele anderen leert kennen. Leuk extraatje: als klant van Ardennes-étape krijg je een mooie korting op je toegangsticket!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Korting van €2 op het volwassenentarief met de code AE2024

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Smakelijke en literaire pauze

Na je bezoek kun je terecht in het Mudia Café voor een lekker hapje tussen de kunstboeken. Met een beetje geluk is er zelfs plaats op het ruime en mooie terras!

Tarieven

15 €

Contact en reserveren
Kantooruren

Raadpleeg: www.mudia.beAdres van de activiteit
Place de l'Esro, 6890 Libin, Belgique

De omgeving ontdekken

Luxemburg - Libin
- op 0km afstand
Met de fiets
Luxemburg - Libin
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Libin
- op 0km afstand
Met de fiets
Luxemburg - Libin
- op 0km afstand