Adres :
Rue de la Foncenale 1, 4960 Malmedy, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : 45 minuten
Beschrijving

Op een tocht door deze streek mag een bezoek aan deze familiale microbrouwerij niet ontbreken. Je proeft er van artisanale bieren die met passie worden gebrouwen! De plaats zelf is al een omweg waard, want de brouwerij is gevestigd in een gerestaureerde oude hoeve niet ver van Malmedy – in het pittoreske dorpje Bellevaux, te midden van een groene omgeving.

Bierliefhebbers zullen in hun nopjes zijn! Hier worden een reeks klassieke bieren gebrouwen, waaronder la Blonde, la Brune, la Blanche, la Black, la Lager en de Malmedy Triple, maar ook originelere limited editions.

Heb jij zin in een authentieke, leerzame, maar ook leuke en gezellige activiteit? Schrijf je dan in voor een rondleiding in de brouwerij! Met een brouwer aan je zijde ontdek je de productiegeheimen van de verschillende bieren, in het hart van de brouwinstallaties. De ideale gelegenheid om meer te weten te komen over de geschiedenis en het brouwproces van dit heerlijke gerstenat. En een geweldige ervaring om te delen met familie en vrienden.

Uiteraard kun je de bieren proeven in het proeflokaal of op het mooie terras met uitzicht op de prachtige koperen vaten. Als kers op de taart kun je ook genieten van een heerlijke maaltijd. De brouwerij maakt er namelijk een punt van om overheerlijke streekproducten aan te bieden, die de trots van de regio zijn.

De Brasserie de Bellevaux is bovendien het ideale vertrekpunt (en eindpunt) voor een aantal droomwandelingen, waarvan er vier genoemd zijn naar een bier! Maak van deze gelegenheid gebruik om een kleine ontdekkingstocht uit te stippelen door deze prachtige omgeving!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

10% reductie op de prijs van het bezoek 

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Bewegwijzerde wandelingen vanuit de brouwerij 

Tarieven

10 euro /p.p. met één drankje inbegrepen in deze prijs (keuze uit 25 cl bier of frisdrank)

Contact en reserveren
Kantooruren

Op zaterdag en zondag op afspraak via info@brasseriedebellevaux.be (aantal personen, voorkeurstijd en taal van het bezoek vermelden)

Bezoek op afspraak één dag op voorhand

 Adres van de activiteit
Rue de la Foncenale 1, 4960 Malmedy, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Malmedy
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Malmedy
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Malmedy
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Malmedy
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Malmedy
- op 0km afstand