Adres :
Route de Botrange 123, 4950 Waimes, Belgique
fr
nl
Description

De brouwerij Belgium Peak Beer ligt op het hoogste punt van België en biedt bieren met regionale smaken aan. Wat ze zo speciaal maakt? Ze worden gebrouwen met het erg zuivere water van de Hoge Venen. Zo omvat het gamma het fruitige bier 'Peak Blueberry' met een laag suikergehalte en een uiterst verfrissende, droge smaak.

Ontdek de geheimen van de brouwers tijdens een bezoek aan de brouwerij, die er hypermodern uitziet. En geniet van de groene omgeving en schitterende architectuur vanaf een tafeltje in het restaurant. Daar kun je je op elk moment laten verleiden door heerlijke lokale en seizoensgebonden gerechten. Of gewoon een lekker glas. Nog een speciale vermelding voor de buitenruimte: naast het grote terras met een adembenemend uitzicht op de venen ligt een geweldige speeltuin voor de kinderen (ver weg van de autoweg, wat ouders beslist zullen waarderen).

Vanaf de brouwerij Belgium Peak Beer vertrekken ook vier mooie wandelingen (van 2,5 tot 12 km) , om de verrassende landschappen van de Hoge Venen te ontdekken. Ze brengen je langs de mooiste plekjes van de streek, zoals de waterval van Bayehon met zijn roodachtige schittering, het Signaal van Botrange en het kasteel van Reinhardstein (een meer technische route voor sportievelingen). Goed om te weten: één wandeling kun je zelfs met een kinderwagen afleggen.

Belgium Peak Beer in een notendop? Kwaliteitsbieren en een uitstekende infrastructuur voor een heerlijke dag in de frisse lucht met je gezin of vrienden.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

-10% korting op bieren en geschenksets gekocht in de winkel

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • De toegang tot de benedenverdieping en het terras zijn toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
  • Onbeveiligde fietsenstalling.
Tarieven

Contacteer onze partner voor meer informatie


Telefoon

Adres van de activiteit
Route de Botrange 123, 4950 Waimes, Belgique

In de buurt

Te voet
Luik - Waimes
- à 1km
Te voet
Luik - Waimes
- à 1km
Te voet
Luik - Waimes
- à 1km
Te voet
Luik - Waimes
- à 1km
Te voet
Luik - Waimes
- à 2km