Adres :
Rue de la Piste 1, 4950 Ovifat, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : 3 tot 6 uur.
Description

Op avontuur met een barbecue in je rugzak, zeg dat je wat?  Dan is GrillHike iets voor jou! Tijdens een gezellige, gastronomische wandeling verken je de mooiste plekjes van de Hoge Venen.

Het is zover: je staat op het punt om op avontuur te vertrekken door de verbluffende Hoge Venen. Je lunchbox mag je thuis laten, want onderweg wordt in alles voorzien om je honger te stillen! Boven aan de skipiste van Ovifat haal je je rugzak tjokvol streekproducten en de kaart voor jouw wandeling op. Trek je wandelschoenen aan, verken de natuur in alle rust en vlij je ergens comfortabel neer wanneer je honger krijgt ... bij voorkeur uiteraard op een van de mooiste plekjes in de regio. Een open plek in het bos bijvoorbeeld.

Een innovatieve service

Je pakket bevat een wandelkaart langs de mooiste uitkijkpunten in de Hoge Venen, een koelrugzak met drankjes, een rugzak met barbecuetoestel en alle picknickmateriaal (+ een aankoopbon ter waarde van € 6 per persoon bij Decathlon Verviers). Alles wat jij nog moet meenemen, is water en een picknickdeken. Als klant van Ardennes-étape krijg je een lekkere chocoladereep van Darcis, een bekende chocolatier uit de streek die de heerlijkste lekkernijen uit zijn hoed tovert. Daarnaast krijg je 1 euro korting voor een bezoek aan het museum.

© Copyright photos @GrillHike

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Je krijgt een lekkere chocoladereep van Darcis, een bekende chocolatier uit de streek die de heerlijkste lekkernijen uit zijn hoed tovert. Daarnaast krijg je 1 euro korting voor een bezoek aan het museum.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Verschillende formules mogelijk vanaf twee personen 
  • Toiletten bij het vertrekpunt
  • Prachtig uitzicht over de naburige valleien
Tarieven

Tussen € 25-40 per volwassene en € 15 per kind

Contact en reserveren
Kantooruren

Wandelingen beginnen tussen 11 en 12.30 uur bij Barra'ski, op zaterdag en zondag, op de datums dat u op de website van onze partner kunt raadplegen. 

Reserveren voor het weekend kan tot en met vrijdagmiddag op www.grillhike.com.Adres van de activiteit
Rue de la Piste 1, 4950 Ovifat, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Waimes
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Waimes
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Malmedy
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Waimes
- op 2km afstand
Te voet
Luik - Waimes
- op 2km afstand