Adres :
4900 Spa, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : 1u tot 1.30 u
Beschrijving

Zit je lekker gezellig in je vakantiehuis nabij Spa en heb je zin in een bijzondere avond? Laat champagnekenner Renaud dan langskomen voor een onvergetelijke degustatie die al je zintuigen zal prikkelen ...

Renaud is al sinds jaar en dag gepassioneerd door wijn. Geen wonder dus dat hij er zijn beroep van heeft gemaakt. Hij heeft een opleiding oenologie gevolgd en zijn kennis verder bijgeschaafd als gast op landgoederen in verschillende wijnstreken. Daar is zijn voorliefde voor champagne ontstaan, een vrij 'uniek' product! Pas wanneer je je volledig in de wereld van champagne verdiept, onthullen de knisperende en knetterende belletjes al hun geheimen aan jou ... Daarom trekt Renaud eropuit om wijnbouwers te ontmoeten, wijngaarden te bezoeken en ter plaatse zijn favoriete champagnes te kiezen. Vooral bij kleine wijnbouwers en domeinen gaat hij op zoek naar echte pareltjes van wijnen. Natuurlijk doet hij niets liever dan zijn passie delen, en wijdt hij je graag in tijdens een boeiende ontdekkingsreis voor jou en je smaakpapillen.

Bubbels en hartverwarmende momenten om te delen

Met champagneglazen en een selectie van vijf champagnes onder de arm komt Renaud naar jouw vakantiehuis. Vol passie laat hij je proeven en deelt hij zijn kennis en ervaring: hij leert je alles over de geheimen van champagne maken (de méthode champenoise), het verloop van de wijnoogst, de verschillen tussen de champagnestreken, het proces voor het bottelen, de degustatietechnieken ... Kortom, genoeg weetjes om je vrienden mee te imponeren! Om nog meer van dit speciale moment te genieten, krijg je als klant van Ardennes-étape bovendien heerlijke borrelhapjes (worst, kaasblokjes, chips ...) bij de bubbels. Heb je je hart verloren aan een (of meer) champagne(s)? Je krijgt 5% korting op elke fles die je koopt!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Als klant van Ardennes-étape krijg je heerlijke borrelhapjes (worst, kaasblokjes, chips ...) bij de bubbels. Heb je je hart verloren aan een (of meer) champagne(s)? Je krijgt 5% korting op elke fles die je koopt!

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Activiteit in je vakantiehuis, in een straal van 20 kilometer rond Spa.
  • In de prijs is de degustatie van vijf geselecteerde champagnes inbegrepen. De flessen die nog niet leeg zijn, worden bij jou achtergelaten.
  • Renaud brengt champagneglazen mee. 
Tarieven

Vaste prijs van 250 euro voor groepen tot 11 personen.

Voor grotere groepen: Neem contact op met onze partner voor een offerte.

Contact en reserveren
Kantooruren
  • Reserveren is verplicht. De uren zijn afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • We raden je aan om minstens vier dagen op voorhand te reserveren.


Adres van de activiteit
4900 Spa, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Spa
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Spa
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Spa
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Spa
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Spa
- op 1km afstand