Adres :
Rue de Grass 103, 6700 Arlon, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : 1.30 uur
Description

Skydiven, de sprong in het oneindige wagen ... Droom je ervan, maar ben je doodsbang van hoogtes en nog meer van het idee dat je uit een vliegtuigje in volle vlucht moet springen? Dan hebben we goed nieuws voor je: je kunt nu ook skydiven in een simulator!

Dat is namelijk precies wat Luxfly je aanbiedt. Het concept? Dezelfde intense ervaring beleven als skydiven, maar dan in een compleet veilige omgeving. Hoe werkt dat? Nadat je braaf naar de uitleg van je erkende instructeur hebt geluisterd, trek je de nodige uitrusting aan (overall, bril, helm ...) en hop! Je springt in de grootste windtunnel van Europa. Zodra je in de lucht hangt, zoeft de wind je om de oren! Zonder vliegtuig of hoogte bootst deze indoorsimulator het gevoel van een parachutesprong na, terwijl je slechts enkele meters boven de grond zweeft. Je vliegt ... Ja, je vliegt! Nadenken hoeft niet en je zorgen maken of je parachute wel zal werken al evenmin. Het enige wat je moet doen, is volop genieten van dit unieke moment.

Tijdens je bezoek (van 1,5 uur) krijg je zelfs de kans om twee keer te skydiven vanaf 4000 meter, wat neerkomt op een duur van ongeveer 1,5 tot 2 minuten per sprong. Na deze ervaring krijg je een vliegcertificaat en een weblink naar je souvenirfoto's van dit onvergetelijke moment. 

 Jouw voordeel bij Ardennes-étape? Je krijgt 15 euro korting op je bezoek aan het Skydive Museum! Geef gewoon de code ARDENNESETAPE in bij het reserveren. In dit spannende museum, dat uniek is in Europa, leer je alles over de geschiedenis van het parachutespringen in al zijn vormen. Ook ontdek je wat de verschillende disciplines van het skydiven precies inhouden. Sensatie gegarandeerd ... zelfs als je hoogtevrees hebt! Dit aanbod is geldig voor de volgende pakketten: Apollo, Pluto, Armstrong, Falcon9, Challenger en SpaceX. Vergeet niet de museumoptie aan te vinken! 

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Gratis toegang tot het museum (ter waarde van 15 euro) bij de volgende pakketten: Apollo, Pluto, Armstrong, Falcon9, Challenger en SpaceX. Geef gewoon de code ARDENNESETAPE in bij het reserveren en vink het museumvakje aan. Bij je bezoek moet je je Activity Pass tonen.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Activiteit toegankelijk vanaf 4 jaar (minderjarigen alleen onder begeleiding) 
  • Zwangere vrouwen mogen niet deelnemen aan deze activiteit.
  • Alle deelnemers moeten 1 uur voor hun sprong aanwezig zijn.
  • Onder invloed van alcohol of drugs zijn is niet toegestaan.
  • Personen zwaarder dan 120 kg mogen niet deelnemen aan deze activiteit. 
  • Niet toegestaan als je een schouderletsel hebt
  • Mondmasker verplicht tijdens de volledige duur van je bezoek
  • Neem een colsjaal mee voor de activiteit (ter plaatse te koop).
Tarieven
  • 79.90 € (volwassenen)
  • 64.90 € (4-12 jaar oud)
Contact en reserveren
Kantooruren

Online reserveren via: https://indoorskydive.lu/nl


Telefoon

Adres van de activiteit
Rue de Grass 103, 6700 Arlon, Belgique

In de buurt

Te voet
Aarlen
- à 2km
Te voet
Steinfort
- à 3km
Te voet
Te voet
Habscht
- à 3km
Te voet