Adres :
Rue Eugène Defraire 29, 5670 Viroinval, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : 1.30 u
Beschrijving

Zet je schrap voor een unieke ervaring die je nergens anders in België beleeft: stap in een prachtige oldtimer en laat je door je chauffeur-gids langs mooie dorpjes meevoeren naar de tijd van toen ... Sfeer en plezier verzekerd in de RétroBerlines van Viroin!

Het gaat om de nieuwste ervaring van de Espace Arthur Masson, het herinneringscentrum dat steevast ongelooflijke en meeslepende tochten naar het verleden uitwerkt. Een buitengewone, originele reis terug in de tijd door pittoreske dorpjes ... En niet eender hoe! Je reist in authentieke berlines, legendarische modellen uit de jaren 1930 tot 1950. Dus stap in je legende, bewonder het mooie interieur en geniet van het ongeëvenaarde comfort. Je chauffeur, in gepaste klederdracht, wenkt naar je. We zijn vertrokken!

Je reis door de tijd begint nu

Met ronkende motor ga je op ontdekking in charmante dorpjes, waaronder sommige van de mooiste in Wallonië. Op schermpjes vooraan en achteraan in de wagen krijg je oude foto's en ansichtkaarten te zien die je onderdompelen in de geschiedenis van de dorpen. Als je goed luistert, hoor je ook anekdotes en fragmenten uit het literaire werk van de Waalse schrijver Arthur Masson. En die nemen je mee naar het verleden van elke plek die je te zien krijgt. Op het scherm ontdek je ook prachtige panorama's, betoverende bezienswaardigheden en ontoegankelijke plekjes die met een drone werden gefilmd.

Een zinnenprikkelende ervaring

Bij deze unieke ervaring word je volledig ondergedompeld in het verleden en kom je ogen en oren tekort. Je zult met open mond kijken naar alles wat er te zien en te beleven valt. Tegelijkertijd voel je ook de ophanging en het rijgedrag van de auto, het comfort van de zetel. En terwijl de landschappen voorbijglijden en het lijkt alsof de tijd even stilstaat, snuif je de typische geuren op. Deze trip ontroert, verrukt en verwondert! En er is nog meer goed nieuws: als klant van Ardennes-étape krijg je bij aankoop van een rondrit de tickets voor het spektakelparcours 'Trignolles' er gratis bij (maximaal 4 personen). 

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Als klant van Ardennes-étape krijg je bij aankoop van een rondrit de tickets voor het spektakelparcours 'Trignolles' er gratis bij (maximaal 4 personen). 

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Aantal deelnemers: min. 1 persoon en max. 4 personen.
  • Cafetaria 'Chez Toine': snacks, streekproducten, geschenkmanden. Terras achteraan met prachtig zicht op het natuurpark Viroin-Hermeton.
Tarieven
  • Prijs rondrit: 150 euro per auto (voor max. 4 personen)
  • De prijs omvat een rondrit van 34 km in een oldtimer met chauffeur-gids en meertalige videogids (NL/FR/EN/D). Brandstof inbegrepen.
Contact en reserveren
Kantooruren
  • Er zijn 3 rondritten per dag. Reserveer je ervaring en kies de auto, de dag en het tijdstip. 
  • Reserveren verplicht per telefoon/e-mail/online 


Adres van de activiteit
Rue Eugène Defraire 29, 5670 Viroinval, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Namen - Viroinval
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Viroinval
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Viroinval
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Viroinval
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Viroinval
- op 0km afstand