Adres :
MARIEMBOURG Gare SNCB, 5660 Couvin, Belgique
fr
nl
Duur : +- 2u
Beschrijving

In de voetsporen van de geschiedenis

Trek er met het hele gezin opuit voor een wandeltocht die ergens het midden houdt tussen geocachen en op schatten jagen. Ontdek wat Mariembourg en de wijde omgeving te bieden hebben, maak plezier met je kids en geniet van een leuk dagje in de buitenlucht. 


Voor deze schattenjacht (5 km) moet je in Mariembourg zijn. Tijdens je avontuur kom je alles te weten over de middeleeuwse en industriële geschiedenis van deze streek. Je treedt in de voetsporen van historische figuren zoals Maria van Hongarije, de Zonnekoning en Napoleon. Na de tocht kun je de regio verder verkennen met een wel erg origineel voertuig: een oude stoomtrein.
 

Ik ontdek deze ervaring

Copyright foto banner: B. Carbonneaux

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Verzamel  Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Hoe werkt Totemus?

Alles wat je voor dit avontuur nodig hebt, is een gratis app (App Store / Google Play). Op Totemus vind je meer dan zeventig schattenjachten in Wallonië en Brussel, met diverse afstanden en moeilijkheidsgraden. Langs elk parcours kom je meer te weten over de plaatselijke legendes en het lokale natuurlijke, architecturale, gastronomische en artistieke erfgoed.

Voor elk parcours dat je aflegt, verdien je Toteez in de app. Verzamel zoveel mogelijk Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor cadeaubonnen van de diverse partners. Denk maar aan een toegangsticket voor een escape game, een degustatie, een bioscoopbezoek of zelfs korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Met deze gratis activiteit tover je vast een glimlach op het gezicht van je kids. Ideaal dus om je verblijf in deze regio helemaal onvergetelijk te maken. Haal je wandelschoenen boven, laad je telefoon volledig op ... en vertrekken maar!

Ik ontdek deze ervaring

Tarieven

Gratis

Contact en reserveren
Kantooruren

Toute l'annéeAdres van de activiteit
MARIEMBOURG Gare SNCB, 5660 Couvin, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Namen - Couvin
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Couvin
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Couvin
- op 2km afstand
Te voet
Namen - Viroinval
- op 3km afstand
Te voet
Namen - Viroinval
- op 3km afstand