Adres :
Rue Eugène Defraire 29, 5670 Viroinval, Belgique
fr
nl
en
Beschrijving

Welkom bij Espace Arthur Masson! Duik samen met mij in een buitengewone educatieve ervaring met deze speciale activiteit voor groepen van 10 personen en meer: een uur lang ouderwets schooltje spelen.

Sluit je aan bij onze partner voor een totale onderdompeling in de schoolwereld van de jaren 1930. Op het geluid van de bel, laat je je meenemen naar een tijd waarin inkt en krijtstof de scepter zwaaiden. Kom en ontdek, met familie of vrienden, de strenge discipline en de sfeer van een klas van vroeger.

Jouw missie? Neem de rol aan van leerlingen onder het strenge gezag van een leraar of lerares. Bereid je voor op het volgen van strikte regels en het voldoen aan de eisen van het onderwijs van weleer. Maar wees gerust, ze zullen ervoor zorgen dat deze ervaring zowel leerzaam als vermakelijk is.

De school is privé voor jou geboekt, wat zorgt voor een totale onderdompeling in dit voorbije tijdperk. Bereid je voor op een uniek avontuur, voor een les als geen ander, waar het verleden tot leven komt en herinneringen worden gemaakt bij elke stap.

Als Ardennes étape klant krijg je vervolgens een uur lang een klank- en lichtspel "Trignolles" aan, waarin we 11 scènes kunnen bewonderen over het Ardense leven van de jaren 1930 tot 1960.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

De school is geprivatiseerd en je krijgt ook een gratis uur voor de licht- en geluidsshow!

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Voor groepen van 10 personen en meer 
  • 1 uur les + 1 uur gratis show 
  • Voor de licht- en geluidsshow: audiogids in 4 talen 
  • Een beetje honger? De cafetaria "Chez Toine" biedt lokale gerechten en producten aan. Geniet van het prachtige terras met uitzicht op het Nationaal Park Entre-Sambre-et-Meuse. (Het is ook mogelijk om je maaltijden van tevoren te reserveren)
Tarieven

Forfaitair bedrag van 150 euro 

Contact en reserveren
Kantooruren

Reserveer minimaal 1 week van tevorenAdres van de activiteit
Rue Eugène Defraire 29, 5670 Viroinval, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Namen - Viroinval
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Viroinval
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Viroinval
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Viroinval
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Viroinval
- op 0km afstand