Maak met het hele gezin kennis met yoga bij Marie

Wil je als ouder wel eens iets anders doen met je kinderen? Dan is deze yogaworkshop zeker iets voor jou. Plezier staat namelijk voorop, maar ook je zintuigen worden geprikkeld tijdens een reeks oefeningen in het teken van delen en welwillendheid. De kinderen zullen het fantastisch vinden, beloofd!

Samen tijd nemen om even te ontspannen. Een moment waarop je aan niets anders hoeft te denken en dat je je nog lang zult herinneren. Bij Marie wordt die droom werkelijkheid: één uur lang leer je in je vakantiehuisje (ja, Marie komt gewoon naar je toe als je dat wilt) in harmonie samen te leven en respect voor jezelf en voor anderen op te brengen. En dat niet zomaar, maar in de vorm van een verhaal. Dankzij Marie wordt yoga leuk. Geluiden maken en schreeuwen, je lichaam uitrekken door dieren na te doen ... het hoort er allemaal bij! Je kinderen zullen meteen bij de les zijn, zeker omdat je hen uit hun comfortzone haalt en laat kennismaken met een andere vorm van energie.

Een unieke activiteit

Het doel van Marie? Dat jij je goed voelt. Dat je je hart openstelt en je laat leiden door je ritme in het teken van plezier, zachtheid, delen en respect. Want ook dat is yoga: bewegen, diep ademhalen, je ontspannen en je geest voeden met positieve gedachten. Tijdens deze workshop druk je even de pauzeknop in en lijkt de tijd stil te staan. De ideale gelegenheid om de banden aan te halen met jezelf en je gezinsleden. Kom tot rust, maak plezier en blaas je eigen, kleine wereldje nieuw leven in ... Je zult zien, je zult elkaar alleen nog maar meer willen helpen en bijstaan. Zeg dat Marie het heeft gezegd!

Bonus: als klant van Ardennes-étape word je na de workshop getrakteerd op een zoete, zelfgemaakte lekkernij!  Heerlijk om dit tijdloze moment mee af te sluiten.

Praktische informatie

  • Adres: in je vakantiehuisje binnen een straal van 15 km rond Sensenruth OF in de yogazaal van Marie, Rue de la Girafe 4, 6832 Sensenruth.  
  • voor een workshop in je vakantiehuisje betaal je 80 euro, en in de yogazaal 60 euro.
  • Aantal deelnemers: max. 8 personen in de yogazaal, max. 16 personen in het vakantiehuisje.  
  • Activiteit in het Frans
magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Als klant van Ardennes-étape word je na de workshop getrakteerd op een zoete, zelfgemaakte lekkernij!


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs Le prix pour cet atelier dans le gîte est de 80€ et 60€ si le groupe souhaite se déplacer jusqu'à la salle de yoga.
Kantooruren

Reserveren verplicht

Telefoon 0473/39.27.28
E-mail atelieryogasoham@hotmail.com
Website http://www.atelieryogasoham.com
Adres Rue de la Girafe 4, 6832 Bouillon, Belgique