Adres :
Rue de la Girafe 4, 6832 Bouillon, Belgique
fr
Description

Wil je als ouder wel eens iets anders doen met je kinderen? Dan is deze yogaworkshop zeker iets voor jou. Plezier staat namelijk voorop, maar ook je zintuigen worden geprikkeld tijdens een reeks oefeningen in het teken van delen en welwillendheid. De kinderen zullen het fantastisch vinden, beloofd!

Samen tijd nemen om even te ontspannen. Een moment waarop je aan niets anders hoeft te denken en dat je je nog lang zult herinneren. Bij Marie wordt die droom werkelijkheid: één uur lang leer je in je vakantiehuisje (ja, Marie komt gewoon naar je toe als je dat wilt) in harmonie samen te leven en respect voor jezelf en voor anderen op te brengen. En dat niet zomaar, maar in de vorm van een verhaal. Dankzij Marie wordt yoga leuk. Geluiden maken en schreeuwen, je lichaam uitrekken door dieren na te doen ... het hoort er allemaal bij! Je kinderen zullen meteen bij de les zijn, zeker omdat je hen uit hun comfortzone haalt en laat kennismaken met een andere vorm van energie.

Een unieke activiteit

Het doel van Marie? Dat jij je goed voelt. Dat je je hart openstelt en je laat leiden door je ritme in het teken van plezier, zachtheid, delen en respect. Want ook dat is yoga: bewegen, diep ademhalen, je ontspannen en je geest voeden met positieve gedachten. Tijdens deze workshop druk je even de pauzeknop in en lijkt de tijd stil te staan. De ideale gelegenheid om de banden aan te halen met jezelf en je gezinsleden. Kom tot rust, maak plezier en blaas je eigen, kleine wereldje nieuw leven in ... Je zult zien, je zult elkaar alleen nog maar meer willen helpen en bijstaan. Zeg dat Marie het heeft gezegd!

Bonus: als klant van Ardennes-étape word je na de workshop getrakteerd op een zoete, zelfgemaakte lekkernij!  Heerlijk om dit tijdloze moment mee af te sluiten.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Als klant van Ardennes-étape word je na de workshop getrakteerd op een zoete, zelfgemaakte lekkernij!

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Adres: in je vakantiehuisje binnen een straal van 15 km rond Sensenruth OF in de yogazaal van Marie, Rue de la Girafe 4, 6832 Sensenruth. 
  • Aantal deelnemers: max. 8 personen in de yogazaal, max. 16 personen in het vakantiehuisje.  
Tarieven

Neem contact op met onze partner 

Contact en reserveren
Kantooruren

Reserveren verplicht


Telefoon

Adres van de activiteit
Rue de la Girafe 4, 6832 Bouillon, Belgique

In de buurt

Te voet
Luxemburg - Bouillon
- op 2km afstand
Te voet
Luxemburg - Bouillon
- op 3km afstand
Te voet
Luxemburg - Bouillon
- op 3km afstand
Te voet
Luxemburg - Bouillon
- op 4km afstand
Te voet
Luxemburg - Bouillon
- op 4km afstand