Beschrijving

De gemeente Lierneux, in de provincie Luik, is bekend om de vele vismogelijkheden, maar nog meer omwille van de prachtige skipistes. Het is één van de beste plekjes voor wintersport in België. Vanuit uw vakantiehuis in Lierneux bent u bovendien slechts 45 minuutjes verwijderd van Malmedy en Durbuy, twee van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen.

Lierneux

Midden in de prachtige natuur verblijven in een vakantiewoning? De aantrekkingskracht van het dorpje Lierneux is zeker en vast zijn mooie natuur. Ga wandelen op één van de 270 km goed onderhouden wandel- en fietspaden die er gelegen zijn. Vissers kunnen naar hartenlust vissen in de Lienne, het kleine riviertje dat vloeit door Lierneux. ’s Winters is het ook aangenaam vertoeven want dan wordt Lierneux omgebouwd tot echt een skidorp. Pak je skilatten en glij af van de mooiste Ardense piste Le Monty.
 
In de omgeving
Naast zijn vele wandel- en fietspaden is Lierneux ook een aangenaam dorp voor kinderen. Je vindt er een wildpark, een minigolfterrein, een archeoscoop, maar ook een amusementspark en buitenzwembaden. Kinderen zijn koning in deze streek!
 
Wil je eens een echte cowboy voelen? De Ranch Don Diego laat je de tijd van de cowboys herbeleven met paarden en pijl en boog. Wie graag de omgeving van bovenaf wilt bekijken kan een ballonvaart maken (La Ferme de la Montgolfière). Geniet vooral van de prachtige uitzichten van de omgeving!
 
Copyright foto's: A.Remacle, Ch.Dewez et F.Gengoux

De omgeving ontdekken

Met de mountainbike
Luik - Lierneux
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Lierneux
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Lierneux
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Lierneux
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Lierneux
- op 0km afstand