Beschrijving

Nadrin is een van de leukste dorpjes van Houffalize, de mountainbike-hoodstad van België. De belangrijkste winkels bevinden zich rondom het dorpsplein. Er is altijd wel een toffe activiteit voor groot en klein. Het is gelegen in de provincie Luxemburg en ligt vlakbij La Roche-en-Ardenne, één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen.


Nadrin, een klein dorpje in Houffalize, beschikt over alle troeven om een toerist voor een dag of een week te verleiden.

Ter plaatse vindt u alle producten die u nodig heeft: slagerij, superette met bakkerij, viswinkel, cafés, restaurants, toeristische dienst, apotheker. Wat wilt u nog meer?
Qua vrije tijd blijft Nadrin u boeien: wandelingen langs de verbazingwekkende rots van Hérou en de onstuimige Ourthe, tennisvelden, minigolf, speelplein, visvijver van topkwaliteit, een adembenemend uitkijkpunt, een bezoek aan de Gallo-Romeinse villa ...

Enkele kilometers verder kunt u baden aan het strand van Maboge of de stuwdam van Nisramont. In Houffalize liggen alle activiteiten op een steenworp van elkaar. La Roche is ook niet al te ver. Achouffe ontvangt u dan weer met open armen.

Bent u al verleid?

Copyright foto's: Rudy Marsé


 

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Houffalize
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Houffalize
- op 1km afstand
Onze favoriet
Te voet
Luxemburg - Houffalize
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Houffalize
- op 2km afstand
Te voet
Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
- op 3km afstand