Hoe weet ik zeker dat ik het perfecte huis kies voor mijn vakantie in de Ardennen?

Het team van Ardennes-étape hanteert een zeer strenge selectieprocedure voor alle woningen die getoond worden op de website. De kwaliteit wordt het hele jaar lang strikt opgevolgd. De meningen van vakantiegangers die eerder in het huis in kwestie verbleven, helpen u bij het maken van uw keuze.

Zijn de recensies op de website van Ardennes-étape betrouwbaar?

Ardennes-étape bestaat sinds 2001. Sinds de oprichting spelen de tevredenheidsenquêtes van de vakantiegangers een sleutelrol in onze kwaliteitsgarantie.
De oudste recensies op de website dateren echter van juni 2012. Vóór deze datum hadden we immers geen toestemming om de mening van vakantiegangers te publiceren. Dit is veranderd in juni 2012.
Het mag duidelijk zijn dat enkel recensies van vakantiegangers die in een vakantiehuis van Ardennes-étape verbleven, gepubliceerd zullen worden.

Waaraan moet een recensie voldoen om gepubliceerd te worden?

 • Respect

  Respectvol

  Enkel meningen die respectvol geformuleerd zijn, worden op onze website geplaatst. Racistische, discriminatoire of kwetsende uitlatingen worden geweerd. Geen enkele informatie die schade aanbrengt aan integriteit van personen wordt gepubliceerd.
  Recensies die volgen op een verblijf waarbij de algemene voorwaarden en/of het huishoudelijk niet gerespecteerd werden, zullen worden geweigerd.
  Gevallen van zichtbaar bedrog zullen ook worden uitgesloten.

  Constructief

  Ardennes-étape behoudt zich het recht voor om een niet-relevante enquête niet te publiceren, zoals vb:

  • opmerkingen van huurders die niet door bewijsmateriaal worden gestaafd,
  • een tevredenheidsenquête voltooid vóór de behandeling van een klacht,
  • een tevredenheidsenquête die wordt gebruikt als communicatiekanaal voor iets anders dan de evaluatie van het verblijf.

  Recht van antwoord

  Het team Ardennes-étape behoudt het recht van antwoord op alle meningen en commentaren, zowel positief als negatief. Bij eventuele problemen communiceren we op de website de stappen die we ondernemen en de gevonden oplossing voor het gestelde probleem. Negatieve reacties worden niet achtergehouden: we zullen er echter alles aan doen opdat de vakantiegangers enkel positieve ervaringen te delen hebben.

  Privacy Policy.

  Conform de regels ter bescherming van het privéleven verzamelen we enkel en alleen de informatie die nodig is om onze service voor de vakantiegangers te verbeteren. In geen geval stelt Ardennes-étape deze informatie ter beschikking van derden. (Lees hier alles over het privacybeleid van Ardennes-étape)

  Wanneer u uw mening geeft over uw verblijf in een vakantiehuis van Ardennes-étape, zal dit als volgt op de website verschijnen:

  U kunt bij het invullen van de tevredenheidsenquête evenwel kiezen voor een anonieme publicatie. In dat geval verschijnt uw bijdrage als volgt:

  Op ieder moment kunt u contact opnemen met Ardennes-étape om uw recensie van de website te verwijderen.

  De gegevens van de eigenaren van de vakantiehuizen (naam, telefoonnummer, e-mailadres, website) of van de beheerder mogen niet vermeld worden.

  Gebruik van Handelsmerken.

  Om de naleving van de wetgeving van de concurrentie te waarborgen, kan een handelsmerk, handelsnaam, bedrijfsnaam, URL niet worden weergegeven, behalve de merknaam Ardennes-étape.

 • Authenticiteit

  Chronologie

  De meningen en commentaren worden chronologisch gepubliceerd volgens datum van het verblijf en niet volgens de datum waarop de recensie naar ons werd verstuurd. De recensies verschijnen binnen een redelijk termijn (een vijftal werkdagen) die ons de kans geeft om vóór publicatie te controleren of deze aan onze richtlijnen voldoen.

  No-stay-no-say

  Uitsluitend zij die effectief verbleven hebben in een vakantiewoning van Ardennes-étape krijgen de kans om hun mening en goede raad te delen, uiteraard enkel over het vakantiehuis in kwestie.

 • Onafhankelijkheid

  Om een sterke vertrouwensrelatie op te bouwen is onafhankelijkheid een absolute vereiste. Alleen zo blijft de authenticiteit van de gepubliceerde recensies gewaarborgd.

  Ardennes-étape verbindt zich ertoe álle recensies over een vakantiehuis, positief zowel als negatief, openbaar te maken. Zoals reeds gezegd, in geval van problemen zullen we op de website kenbaar maken welke stappen we nemen om tot een oplossing te komen. Wanneer dat nodig is speelt het team Ardennes-étape zijn rol als bemiddelaar tussen de vakantiegangers en de huiseigenaars.

  Het is contractueel met de eigenaars vastgelegd dat Ardennes-étape niet tussenkomt in de inhoud van de commentaren van vakantiegangers, afgezien van de controle of deze inhoud voldoet aan de richtlijnen voor publicatie.

Hebt u vragen over de recensies op onze website? Neem contact met ons op!