• NL

Boerengolf - La Ferme de la Planche

La Ferme de la Planche in Gouvy heet u van harte welkom voor een wandeling op blote voeten in prachtige landschappen, op een boerderij vol activiteiten. Kom een unieke ervaring beleven in de Ardennen.

 

Boerengolf - La Ferme de la Planche

In het kleine Ardense dorpje Montleban, in het hart van het natuurpark “deux Ourthes”, nodigt de boerderij “La Planche” u tochten met een ezel, en een parcours op blote voeten.

Ritje op de rug van een ezel
Deze activiteit is enkel voor kinderen. De ezels van de “La Planche” boerderij zijn heel schattig en lief. Er is zelfs een pony. De kinderen zullen het geweldig vinden! Deze wandelingen zijn voorbehouden voor kinderen tot 50 kilo. Een bezoek aan de boerderij, het borstelen van de ezels, en de begeleide wandeling zijn inbegrepen in de prijs.

Parcours op blote voeten

Stel uw zintuigen scherp en vertrek op ontdekkingstocht door de Ardennen... op blote voeten. Dit pad neemt je 3 km rond de boerderij mee, en is het eerste pad in Wallonië waarbij je dankzij een wandeling nieuwe sensaties kan ontdekken. Een echte aanrader.

Dit is zeker één van de activiteiten die je moet ontdekken in de regio van Gouvy en Vielsalm. En waarom zou je niet het hele weekend in één van onze vakantiehuizen verblijven?

 


Hou de streek van de Ardennen proper, laat geen afval achter.

Copyright foto's: AgroGolf de la Ferme de la Planche