Labyrint

Doolhoven zo groot als 22 voetbalterreinen, met geheime doorgangen en kleine steegjes die je doen verdwalen. De bezoeker moet in het labyrint, gelegen vlak bij Durbuy, zijn weg terugvinden met behulp van de verhalen van fabelachtige figuren.

 

Labyrint van Durbuy: uniek in België! Eens we erin zitten, willen we er niet meer uit...

Loop verloren in het labyrint van begroeide muren, geheime gangen en doodlopende steegjes. Zoek uw weg door deze doolhof aan de hand van meeslepende verhalen van sprookjesfiguren. Neem de uitdaging aan, zoek de uitweg met het hele gezin en ontmoet deze intrigerende personages.

Elk jaar varieërt het thema van het doolhof. Het gigantische doolhof zal worden geanimeerd door acteurs tijdens de zomer. Kom jezelf en de familie verliezen en ontmoet haar intrigerende personages.

Op meer dan 11 hectare, een nieuwe show, een nieuwe tekening, een nieuw doolhof ontrolt haar paden om zijn bezoekers te doen dolen en zich te laten leiden in een magisch avontuur. Geweldige attractie, in een prachtige omgeving in de natuur!

Naast de speeltuin en de cafetaria, bevindt zich een mini doolhof vol verrassingen en veel plezier voor de jongere avonturiers (0-8 jaar). Een derde labyrint vol houten hekken maakt het universum van het doolhof compleet.

Het labyrint gaat jong en oud bekoren,  een parcours die je zeker moet ontdekken van 620m².

Het doolhof is de hele zomer geopend. Andere activiteiten zijn het hele jaar geopend, en onze huizen ook, maar wacht niet langer, boek met Ardennes-Etape!

Copyright Photos - Labytourisme asbl