Puzzle Planet

Op eenzelfde domein vindt u: een unieke houten doolhof, een ruimte met puzzels en breinbrekers, boerengolf, een glijbaan met banden, en vele tochten voor wandelaars en mountainbikers.

 

Puzzle Planet

Op het domein van Puzzle Planet in Trois-Ponts vindt u: een uniek houten doolhof, een ruimte met puzzels en breinbrekers, boerengolf, een glijbaan met banden en vele tochten voor wandelaars en mountainbikers. Snacks zijn verkrijgbaar in een taverne met terras, met een prachtig uitzicht over de Belgische Ardennen.

Grootste houten doolhof ter wereld

Op een oppervlakte van 2.500 m², 2,5 km gangen en twee verdiepingen kunt u genieten van plezier, spanning en emotie gedurende een reis van één à anderhalf uur op zoek naar de uitgang… U bepaalt zelf de moeilijkheidsgraad, en tussendoor zijn er uitgangen als u uw wandeling wenst in te korten.

Breinbrekers

Bij Puzzle Planet vindt u puzzels en breinbrekers voor alle smaken en alle niveaus. U maakt ze alleen, met vrienden of met familie in de aangename warmte van een openhaard. Komt u vast te zitten? U krijgt de nodige hulp om verder te gaan. Er is een speciale hoek voor de allerkleinsten.

Tubbing Fun

Dit zijn grote glijbanen die men afdaalt op enorme banden! Sensatie verzekerd voor de hele familie. Een band kan gebruikt worden door meerdere personen.

Vertrekpunt voor prachtige wandelingen

Prachtige wandelroutes van 3, 7 en 10 km werden bewegwijzerd in deze adembenemende streek van Stavelot, Coo en Trois-Ponts in de vallei van de Amblève. Speciaal voor de bezoekers van Puzzle Planet worden er zoektochten georganiseerd.

Taverne

Geniet op de terugweg van het terras en van het panoramische uitzicht. In de winter is er een vrij uitzicht over de skipiste. Het restaurant stelt een beperkte kaart voor met smakelijke hapjes en dranken.
Opgelet! Als u in groep een hapje wil eten, gelieve op voorhand te reserveren.


Copyright Photos - Puzzle Planet