• NL

Bubblezone Soccer

Bubblezone Soccer biedt voor klein en groot een originele activiteit in de Ardennen aan. Twee teams gaan de strijd aan in het voetbal, maar als klap op de vuurpijl verplaatst elke speler zich in een bubbel, waardoor bewegen heel wat moeilijker is! Dat wordt gegarandeerd lachen!

 

Bubblezone Soccer

Elke speler glijdt in zijn bubbel en is dan klaar om te spelen. Net zoals bij voetbal, proberen de twee teams te scoren. Tijdens de strijd voor de bal, bewegen de bubbels om de tegenstander buitenspel te krijgen. De bubbels dienen tevens als airbag bij eventuele val. Het gebeurt wel eens dat de spelers zich op elkaar rollen wat heel plezant kan zijn, zowel voor de spelers als voor degenen die toekijken.

De bubbels bestaan in 3 maten : 1,2m/1,5m/1,8m

Als je er wil spelen, stelt Bubblezone een grote opblaasbare arena van 20 op 10m ter beschikking, die ook van een ingezeepte bodem voorzien kan worden (mits toeslag) waardoor het spel des te moeilijker maar ook leuker wordt.

Ook kan er een scheidsrechter ter beschikking gesteld worden (mits toeslag) die jullie tijdens het spel begeleidt en die alles in de juiste banen leidt.