Laser Game (East Belgium Action & Fun Karting Center)

East Belgium Action & Fun Center biedt het grootste lasergame-terrein van het land. Ga de uitdaging aan met vrienden, familie of collega's, en ontdek welke groep de beste strategie bedenkt om de tegenstand uit te schakelen. Naast lasergame is er ook nog karting of bowling.  

East Belgium Action & Fun Center - Lasergame

Stel u voor op missie te vertrekken doorheen een vijandig gebied. Als paracommando is het uw doel de vijand uit te schakelen. Uitgerust met camouflagepak, sensoren en lasergeweer doorheen het rokerige parcours. De muziek wordt steeds opzwepender… De jacht is begonnen.

Op een oppervlakte van 1000 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen, in een stedelijk decor met rookmachines, blacklights en een flinke scheut mysterie, trekken twee teams tegen elkaar ten strijde tijdens een lasergame (laser tag).

Deze Amerikaanse technologie heeft nu zijn weg naar Europa gevonden. En het East Belgium Action & Fun Center is één van de twee plaatsen in de Belgische Ardennen waar lasergame mogelijk is.

Om het spel nog boeiender te maken, kunt u specifieke niveaus creëren die volgens uw wensen kunnen worden geprogrammeerd. Zo blijft een lasergame elke keer opnieuw een onvergetelijke ervaring.

Naast lasergames heeft het East Belgium Action & Fun Center nog veel meer te bieden, zoals karten, sumo-worstelen, bowlen, rodeo, videospelletjes en kleiduifschieten.

Duur +/- 20 minuten (5 minuten briefing inbegrepen)

De omgeving van Burg-Reuland heeft nog veel meer te bieden. Boek een vakantiehuis met Ardennes-Etape om de Belgische Ardennen volop te verkennen en heerlijk uit te blazen na een spannende dag bij East Belgium Action & Fun Center.

Copyright foto's:  Laser Game (East Belgium & Fun center)