• NL

Café-Liégeois

* Pour les amoureux des arômes délicats et des saveurs exotiques...  

Café-Liégeois

Op het kruispunt van de Rue du Brou en de Rue de l'Harmonie bevindt zich een nieuwe winkel van Café Liégeois. Het is daar dat deze koffiebranderij zijn degustatiesalon heeft ingericht.

In dit sobere en moderne kader, ingericht met een waaier van groene en oranje tinten, kunt u van één van de beste koffies van Verviers komen proeven. Talloze aroma’s worden aan u voorgesteld en wachten om door u gesmaakt te worden. Hun herkomst? Colombia, Haïti, Jamaica, Guatemala, Ethiopië, Kenia, Java, Nieuw-Guinea, … 

Houdt u meer van thee? U vindt er zeker uw smaak. Kruidentheeën, klassieke theeën, gearomatiseerde theeën, … het aanbod is groter dan u kunt zich kunt inbeelden.

Eenmaal de operatie ‘Verleiding’ gelukt is, wil u zeker het voorwerp van uw begeerte met zich meenemen. Koffie (gemalen of in bonen), en thee worden verkocht in verschillende hoeveelheden. Laat u, om het geheel af te maken, verleiden door de pure chocolade en de chocolade met andere smaken, door het merk zelf op punt gesteld, of geef u over aan het gamma koekjes en andere zoetigheden.

De + van de redactie:

- Indien u een geschenkidee zoekt, is een assortiment producten van Café Liégois altijd een erg goed idee.

De – van de redactie:

- U kunt ter plaatse ook Engelse sandwiches eten, maar die vinden we niet echt bijzonder.

 

Copyright foto's: Café Liégeois