Originele Ontdekkingstochten door de Ardennen - met korting

Zin om te Ardennen te verkennen? Hulp nodig bij wat te doen? Cruises, een oude tram, een tocht met de ezel of op een Vespa,… De mogelijkheden om de Belgische Ardennen te verkennen zijn eindeloos. Laat de auto aan de kant staan en probeer een van de originelere manieren om de streek te leren kennen. U bekijkt de prachtige streek vanuit een compleet ander perspectief.

Ânes-OK in Provincie Luik

Ânes-OK [Provincie Luik]

Met Ânes-OK verkent u de Belgische Ardennen al zittend op een ezel. Het is waarschijnlijk, een van de origineelste activiteiten in de streek! Vooral kinderen zijn helemaal wég van de wandelingen met deze behulpzame dieren.

<p>Dinant Evasion : croisières sur Meuse</p> in Provincie Namen

Dinant Evasion : croisières sur Meuse

[Provincie Namen]

Dinant Evasion verzorgt de mooiste cruises op de Maas. Of je nu kiest voor 45 minuten, 2 uren of 3 uren, je zal hoe dan ook van de Dinantse landschappen genieten!

<p>Dinant Evasion: Bateaux sans permis</p> in Provincie Namen

Dinant Evasion: Bateaux sans permis

[Provincie Namen]

Navigeer doorheen de Maasrivier en ontdek de Ardennen vanuit een andere hoek. De huur van elektrische boten zonder vaarbrevet is voor iedereen toegankelijk. Het wordt een leuk moment met de familie.

Le Chemin de Fer du Bocq in Provincie Namen

Le Chemin de Fer du Bocq [Provincie Namen]

Tijdens een rit per trein op de oude lijn 128 Ciney-Spontin-Yvoir ontdek je de vallei van de Bocq vanuit een heel ander oogpunt. Het is één van de mooiste plekjes in de Ardennen.

Tocht met een Ardense paardenkoets in Provincie Luxemburg

Tocht met een Ardense paardenkoets [Provincie Luxemburg]

Maak een tocht door de Belgische Ardennen in een paardenkoets of een boerenkar. Dwars door de Ardense landschappen of met tussenstopjes in de vele mooie dorpjes in de streek... Alles is mogelijk.

<p>V'Spa</p> in Provincie Luik

V'Spa

[Provincie Luik]

Spring op de Vespa en verken de prachtige groene streek van de Belgische Ardennen. V'Spa in Spa heeft 25 van deze klassieke, Italiaanse scooters te huur. Toertochten doorheen de streek in combinatie met een restaurantbezoek of een picknick zijn ook mogelijk.