Luxueus en hondvriendelijk vakantieverblijf voor 4 in Amel, Hoge Venen.

[107327-01]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers

Welkom in deze luxueuze vakantiewoning voor 4 personen, gelegen in het pittoreske Amel. Deze woning is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Met zijn infraroodcabine , jacuzzi , darts en tafelvoetbal  biedt deze villa een unieke combinatie van comfort en ontspanning. De villa is modern ingericht en heeft een ontspanningsruimte en speelkamer,...

Welkom in deze luxueuze vakantiewoning voor 4 personen, gelegen in het pittoreske Amel. Deze woning is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Met zijn infraroodcabine, jacuzzi, darts en tafelvoetbal biedt deze villa een unieke combinatie van comfort en ontspanning.

De villa is modern ingericht en heeft een ontspanningsruimte en speelkamer, ideaal voor gezellige avonden met vrienden of familie. Het privéterras is de perfecte plek om te genieten van een zomerse barbecue of om gewoon te ontspannen met een goed boek. En na een lange dag vol avontuur kun je heerlijk ontspannen in de jacuzzi of de sauna.

De villa heeft 2 comfortabele slaapkamers en 2 badkamers, zodat iedereen voldoende ruimte en privacy heeft. En het beste van alles? Je mag 2 honden meebrengen, dus je trouwe viervoeters hoeven niet thuis te blijven!

De omgeving van Amel is rijk aan activiteiten en bezienswaardigheden. Ben je een natuurliefhebber? Dan is Weismes een echte aanrader. Dit paradijs voor natuurliefhebbers biedt tal van wandel- en fietsroutes door de prachtige Ardense natuur.

Of wat dacht je van een bezoek aan het natuurreservaat van Emmels? Deze prachtige omgeving met zijn unieke fauna en flora is de perfecte plek voor een rustige wandeling of een picknick in de natuur.

Voor wat meer actie kun je terecht bij het meer van Bütgenbach. Hier kun je allerlei watersporten beoefenen, van zwemmen en kajakken tot windsurfen. En na een dag vol actie kun je ontspannen op het strand of genieten van een hapje en een drankje in een van de vele horecagelegenheden.

En vergeet niet om het meer en de stuwdam van Robertville te bezoeken. Hier kun je niet alleen genieten van het prachtige landschap, maar ook een bootje huren of vissen.

Kortom, deze luxueuze villa in Amel is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Of je nu houdt van ontspanning of avontuur, hier vind je het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je verblijf en begin met het plannen van je Ardennen-avontuur!

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Jacuzzi  , Loungeruimte , Sauna
Wifi
Speelruimte
Bar
Tafelvoetbalspel
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
2 badkamers
Buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Openbare parking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Type woning
Rijhuis
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Dorp
Oriëntatie
Zuid-West
Totale oppervlakte
180 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2023

Niveau 0

  • Zitkamer

    TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Koffiezetapparaat Senseo , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Vruchtenpers , Stofzuiger
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1, Flatscreen TV
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, Haardroger x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1, Flatscreen TV
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 2, Haardroger x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

  • Ontspanningsruimte

    Infraroodcabine (4pers), Jacuzzi (4 pers), Ligstoelen x 2

Niveau 2

  • Speelkamer

    TV, Darts, Bar, Tafelvoetbalspel

Buiten

  • Privéterras

    Oppervlakte 50 m², Tuinmeubilair, Ligstoelen, Parasol
  • Openbare parking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Badhanddoeken ter plaatse
Bedlinnen ter plaatse
Vaatdoeken ter plaatse voorhanden
Bakkerij
4 km (Amel)
Apotheek
4 km (Amel)
Winkels
4 km (Amel)
Ravel
4 km (Amel)
Restaurants
9 km (St-Vith)
VVV Kantoor
9 km (St-Vith)
Meer
15 km (Bütgenbach)
Langlaufen
19 km
Skipiste
20 km (Ovifat)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken