Adres :
Cour de l'Abbaye, 4970 Stavelot, Belgique
fr
nl
en
de
Beschrijving

Het circuit van Spa-Francorchamps ken je vast al. Dit racecircuit is tot ver buiten onze grenzen bekend en laat iedere liefhebber van brullende motoren spontaan dagdromen. Maar wist je ook dat er in de gewelfde kelders van de Abdij van Stavelot een museum verborgen zit in het teken van het 'mooiste circuit ter wereld'?

In dit sfeervolle museum kom je alles te weten wat je maar wilt dankzij filmpjes, foto's, infopanelen en als hoogtepunt een presentatie van uitzonderlijke wagens die regelmatig wordt vernieuwd. Je maakt er kennis met de grootste namen uit de F1-wereld, zoals Ferrari, March, Chevron, Porsche en Cooper ... En je ontdekt er de meest indrukwekkende momenten uit de 24-urenraces voor motoren en auto's.  Na je bezoek aan deze leerrijke plek bekijk je dit legendarische circuit in het groen tussen Stavelot, Malmedy en Spa gegarandeerd door een nieuwe bril! Zeker het ontdekken waard, zowel voor doorgewinterde fans als voor wie gewoon nieuwsgierig is. Een grote maquette en PlayStation 4-consoles geven je een haarscherp beeld van het parcours, de verraderlijke bochten en zoveel meer.

Maar dat is nog niet alles ... Wat zou je zeggen als je dit iconische parcours kon beleven alsof je er écht over raast? Neem plaats in de autosimulator, grijp het stuur stevig vast en beleef de race van je leven dankzij de drie Full HD-schermen en het spel Asseto Corsa. Het trillende gaspedaal, het tegentrekkende stuur en de kuipstoel met vier hydraulische vijzels zorgen voor een levensechte ervaring. Het enige wat jij moet doen, is de bochten en de bewegingen van je voertuig volgen op dit fictieve traject.

Kort gezegd: een echte adrenalinestoot! Zeker voor jou, want als klant van Ardennes-étape profiteer je van een exclusieve aanbieding op vertoon van je Activity Pass: all-intoegang, 15 minuten in de simulator en een geschenkje in de winkel – allemaal voor slechts 19 euro! Daarbovenop krijg je gratis toegang tot het Historisch Museum van het Vorstendom Stavelot-Malmedy, het Guillaume Apollinaire Museum en de tijdelijke tentoonstelling.​​​​​​

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Ervaring voorbehouden aan klanten van Ardennes-étape op vertoon van hun Activity Pass

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Je moet minimaal 1,60 m groot zijn om in de simulator te mogen.
  • Reserveren verplicht via het nummer 080 88 08 78
Tarieven

19 €

De prijs omvat: all-intoegang + 15 minuten in de simulator + een geschenkje in de winkel

Contact en reserveren
Kantooruren

Uitsluitend na reservering. Deze activiteit kun je op elke dag behalve zondag boeken. 

Openingstijden : www.abbayedestavelot.be


Telefoon

Adres van de activiteit
Cour de l'Abbaye, 4970 Stavelot, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 1km afstand