• NL

Activiteiten in de buurt van Houffalize

Vakantiehuis [105295-01]
Voettocht: Hérou in Provincie Luxemburg

Voettocht: Hérou [Provincie Luxemburg] [0km]

De site van de 'Rocher du Hérou" (de Rots van de Hérou) is een uitzonderlijke plaats waar de natuurlementen al eeuwen een strijd leveren. Het ontdekken waard!

Stuwdam en meer van Nisramont in Provincie Luxemburg

Stuwdam en meer van Nisramont [Provincie Luxemburg] [5km]

Het Meer van Nisramont heeft een oppervlakte van 47 hectare. Er is een waterzuiveringsstation en elektriciteitscentrale. Een bewegwijzerde wandeling leidt bezoekers rond het meer (4 uur, 13km). U kunt er kajaks huren en er is een cafetaria ter plaatse.

Brasserie d'Achouffe in Provincie Luxemburg

Brasserie d'Achouffe [Provincie Luxemburg] [5km]

Achouffe is een klein dorpje bij Houffalize in de provincie Luxemburg. Bezoekers komen van heel ver voor een bezoek aan de brouwerij, waar de heerlijke La CHouffe wordt geproduceerd.

Strand van Maboge in Provincie Luxemburg

Strand van Maboge [Provincie Luxemburg] [6km]

Maboge legde een strand aan om gezinnen ten volle te laten profiteren van de Ourthe.

Cyril Chocolat in Provincie Luxemburg

Cyril Chocolat [Provincie Luxemburg] [8km]

10%

Un atelier de chocolat ouvert au public. Un magasin pour faire le plein de pralines et un tea-room pour vous remettre de toutes ces délicieuses émotions...

Samenvloeiing van de twee Ourthes in Provincie Luxemburg

Samenvloeiing van de twee Ourthes [Provincie Luxemburg] [9km]

Ardennes-Etape a essayé un des itinéraires pédestres de Houffalize pour vous ! Et on a pas choisi le plus facile : ce n'est pas du dévouement ça ?

Moulin Bock: Avontuurlijk sporten in Provincie Luxemburg

Moulin Bock: Avontuurlijk sporten [Provincie Luxemburg] [11km]

10%

Moulin Bock in Houffalize organiseert originele openluchtactiviteiten, waaronder rotsklimmen, deathride, rappel, MTB, oriëntatieloop, kajak en nog veel meer. Het wordt gegarandeerd een dag vol avontuur!

Paintball des Cheras in Provincie Luxemburg

Paintball des Cheras [Provincie Luxemburg] [11km]

Paintball des Cheras in Houffalize nodigt u uit voor een gevecht in de bossen in de buurt van Baraque de Fraiture. Het doel is de tegenstander uit te schakelen met uw verfpistool. Teamwork en strategie staan bij paintball centraal!

Houffalize: Praktische informatie in Provincie Luxemburg

Houffalize: Praktische informatie [Provincie Luxemburg] [12km]

A Houffalize, où trouver les supermarchés, boulangeries, boucheries... Voici la liste de tous les commerces et institutions dont vous aurez besoin pendant votre séjour.

Houtopia in Provincie Luxemburg

Houtopia [Provincie Luxemburg] [12km]

20%

In het speelparadijs in Houffalize, gelegen in het hartje van de Belgische Ardennen kunnen grote en kleine kinderen zich uitleven in de binnen- en buitenruimtes van het park.

<p>Het treintje van La Roche</p> in Provincie Luxemburg

Het treintje van La Roche

[Provincie Luxemburg] [13km]

Ontdek La Roche door een tochtje in een toeristisch treintje.

Park Chlorophylle in Provincie Luxemburg

Park Chlorophylle [Provincie Luxemburg] [13km]

20%

In het Park Chlorophylle , dat op voorbeeldige wijze in symbiose met de natuur interageert, leren kinderen op speelse wijze alles over het leven in de Ardense bossen. Dit park waarin alles draait rond het theama bos heeft een heel interessant didactisch parcours met talrijke animaties en ligt niet ver van Baraque Fraiture. Je uitstapje wordt gegarandeerd een succes!

<p>Les grès de La Roche-en-Ardenne</p> in Provincie Luxemburg

Les grès de La Roche-en-Ardenne

[Provincie Luxemburg] [13km]

In het Museum van het Steengoed van La Roche maakt u een sprong terug in de tijd. U krijgt een inzicht in de ondergrond van de Belgische Ardennen. Op gastronomisch vlak proeft u er de heerlijkste Ardense ham.

<p>Gidsenbureau</p> in Provincie Luxemburg

Gidsenbureau

[Provincie Luxemburg] [13km]

9

Als je op zoek bent naar een gids voor wandelingen tussen Couvin en Monschau, tussen La Hulpe en het Groot Hertogdom Luxemburg, die in het teken staan van tal van natuurthema’s, contacteer dan het Gidsenbureau .

Aqua l'O in Provincie Luxemburg

Aqua l'O [Provincie Luxemburg] [14km]

Bij Aqua l'O in Houffalize vindt u de ideale mix tussen wellness, recreatie en sport. Glijbanen, wildwaterbanen en watervallen, plonsbadje voor de allerkleinsten,... Een echt waterparadijs!