Adres :
Petit Coo 4, 4970 Stavelot, Belgique
fr
nl
en
de
Beschrijving

Op zoek naar een plaats waar klein en groot zich kunnen uitleven? Zoek niet verder: in dit immense recreatiepark midden in de mooie natuur beleef je spannende momenten en vooral veel plezier! Coo Adventure, gelegen aan de voet van de beroemde watervallen van Coo, is al meer dan 25 jaar een belangrijke toeristische attractie in dit prachtige stukje Belgische Ardennen. Het park biedt een ruime en gevarieerde waaier aan activiteiten (meer dan 25) om in groep of met het gezin te doen.

Ideaal om de Ardense natuur op een heel andere manier te ontdekken dankzij een verleidelijk programma – oordeel zelf maar!

De kajaktocht op de Amblève is een niet te missen klassieker. Plezier verzekerd! Vaar in uw eigen tempo en keer daarna met de Coo Adventure bus terug naar uw vertrekpunt. 

Coo Adventure heeft ook een wildpark, paintball, elektrische scooter ritten, touwenparcours in de bomen ... ze hebben alles om uw verblijf sensationeel te maken!

Je ziet het: hier beleef je een complete ervaring om even helemaal weg te zijn. Wedden dat je ogen al snel stralen van plezier en dat die glimlach geen moment van je gezicht verdwijnt? Adrenaline, frisse lucht en amusement: hét recept voor een supergeslaagde dag!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

-2€ korting per persoon 

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Geopend van maandag tot zondag
  • Reserveren verplicht voor de activiteiten
  • Parkeergelegenheid
  • Restaurant
  • Overnachtingsmogelijkheden
Tarieven

21.50€ + 3.50€ voor de bus 

Contact en reserveren
Kantooruren

Alle dagen open, enkel op reservering. 
Raadpleeg: www.coo-adventure.com
 Adres van de activiteit
Petit Coo 4, 4970 Stavelot, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 1km afstand