Adres :
Pl. de l'Eglise 17, 6660 Houffalize, Belgique
fr
nl
en
de
Beschrijving

Kom je met een groep van 10 personen of meer naar Houffalize? Ontdek Houtopia, het ideale recreatieve en educatieve centrum voor kinderen! Met meer dan 70 sensorische ervaringen om te verkennen in een ruimte van 650 m², zullen jouw kinderen plezier hebben terwijl ze hun zintuigen stimuleren. Geniet bovendien van de buitenspeeltuin voor familieplezier. Doe je schoenen uit, trek sokken aan en laat je meeslepen door deze dag vol avontuur!

Buiten kun je de zwaartekracht trotseren op een evenwichtsparcours, rivieren oversteken en genieten van een glijbaan van meer dan 30 meter lang. Ook wachten er spannende nieuwe activiteiten op je, zoals een buitenruimte voor muzikale ontwaking, waar jonge artiesten een unieke creatieve ruimte krijgen. Doe mee voor memorabele momenten van lachen en ontdekken, zowel binnen als buiten. Dompel je onder in de magie van de kindertijd met onze partner die zich toelegt op het geluk van de allerkleinsten!

Na al deze emoties, geniet van exclusief entertainment in een gereserveerde activiteitenruimte, zonder extra kosten. Onder begeleiding van een animator verken je een privéruimte waar alleen jij toegang toe hebt. Jouw missie: je vijf zintuigen op unieke wijze verkennen door middel van verschillende sensorische manipulaties. Een meeslepende ervaring die je uitnodigt om je volledig te richten op je gevoelens en sensaties.

De sensorische workshop biedt groepen van 10 personen of meer een sessie van 30 minuten met een lid van het educatieve team.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Op reservering, geniet gratis van exclusief entertainment!

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Voor groepen van 10 personen of meer 
  • Picknickgebied 
  • Minimale reservering 15 dagen van tevoren
Tarieven

€12 voor 3 jaar en ouderAdres van de activiteit
Pl. de l'Eglise 17, 6660 Houffalize, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de mountainbike
Luxemburg - Houffalize
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Houffalize
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Houffalize
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Houffalize
- op 4km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Houffalize
- op 5km afstand