Adres :
All. des Mésanges 6, 5101 Namur, Belgique
fr
nl
en
Duur : ½ dag tot 1 dag
Beschrijving

Zin in een lekkere wandeling? Figuurlijk… maar ook letterlijk? Daarvoor moet je in de buurt van Namen zijn! Just Go stelt je er de unieke formule Kaascroute voor. ‘Kaas…wat?’, horen we je denken. Oké, voor we beginnen, een woordje uitleg: casse-croûte betekent in het Frans zoveel als ‘een lichte maaltijd’. En de rest laat zich raden. Of toch niet? Lees verder en laat het water je in de mond komen…

Het concept combineert een wandeling door de ongerepte natuur van de provincie Namen met een heuse kaasfondue! ’s Ochtend ontvang je een kaart met een mooi uitgestippelde wandeling, samen met een rugzakje. In dat rugzakje: een fonduestelletje, kaas uiteraard, een aperitief, hapjes, drankjes en een dessert. Twee dagen vooraf heb je trouwens al het gpx-bestand van je wandeling ontvangen.

Je geniet op je eigen tempo van de wandeling en stopt om te eten wanneer het jou uitkomt, op een mooi plekje in de natuur. Daarna zet je je tocht voort en na afloop geef je alles terug. Niets op te ruimen, niets af te wassen. Gewoon wandelen en genieten. Heerlijk, toch?

Voor je wandeling heb je de keuze uit 5 vertrekplaatsen, vanwaar je telkens vertrekt voor een wandeling van ongeveer 4, 8 of 13 kilometer door de prachtige streek van Namen. De keuze is volledig aan jou! Tijdens deze unieke ervaring die zowel bij jong en oud in de smaak zal vallen word je als Ardennes-étape klant nog eens extra verwend met een heerlijk Blanche de Namur-biertje per volwassen persoon. Vergeet dis zeker niet om je Ardennes-étape Activity Pass meet te brengen. Gezondheid!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Groepen van minstens 4 Ardennes-étape klanten krijgen een Blanche de Namur-biertje per volwassene. Vul de code "ARDENNES" in, tijdens jouw online reservering.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Minimum/maximum aantal deelnemers om de activiteit te laten doorgaan: min. 2 personen per fondueset, max. 6 personen per fondueset. Organisator Just Go beschikt over 16 fonduesets dus grote groepen zijn welkom!
  • Voor grote groepen van minstens 20 personen is het mogelijk om andere data te boeken (buiten de kalender), afhankelijk van beschikbaarheid. 
  • Parking is voorzien op de plek van de briefing. Daarna wordt een parking geadviseerd vanwaaruit je wandeling start.
  • Honden zijn welkom op de wandeling. De korte wandelingen zijn toegankelijk voor kinderwagens met terreinbanden.
Tarieven
  • Prijs per volwassene: €47,50
  • Prijs per kind: €27
  • Inclusief: alles, voorzie wel zelf voldoende water voor tijdens de wandeling.
Contact en reserveren
Kantooruren

Uurregeling van de ervaring: vertrek tussen 10 en 12u en aankomst tussen 15 en 18u

Op afspraak: Reserveren verplicht. Uiterste inschrijfdatum voor de zondagwandeling: donderdagavond van dezelfde week (afhankelijk van beschikbaarheid). Raadpleeg hier de beschikbare data.Adres van de activiteit
All. des Mésanges 6, 5101 Namur, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de mountainbike
Namen - Namen
- op 2km afstand
Met de fiets
Namen - Namen
- op 3km afstand
Namen - Namen
- op 4km afstand
Te voet
Namen - Namen
- op 4km afstand
Met de mountainbike
Namen - Namen
- op 4km afstand