Adres :
Namur, Pl. de la Station 1, 5000 Namur, Belgique
fr
nl
Duur : +- 1u15
Beschrijving

In het hart van de stad

Trek er met het hele gezin opuit voor een wandeltocht die ergens het midden houdt tussen geocachen en op schatten jagen. Ontdek wat Namur en de wijde omgeving te bieden hebben, maak plezier met je kids en geniet van een leuk dagje in de buitenlucht. 


Je bestemming voor deze schattenjacht (3.5 km)? Namen! Kuierend door de charmante verkeersvrije straten (perfect voor de kinderen dus!) ontdek je de meest iconische gebouwen, waarna je ook de oevers van de Maas en de Samber gaat verkennen. Mag het voor jou nog wat verder gaan? Trek dan met de kabelbaan naar de citadel. Wedden dat je kids het fantastisch zullen vinden?  

Ik ontdek deze ervaring

 

copyright fotos : Totemus / vadrouillons.com

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Verzamel  Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Hoe werkt Totemus?

Alles wat je voor dit avontuur nodig hebt, is een gratis app (App Store / Google Play). Op Totemus vind je meer dan zeventig schattenjachten in Wallonië en Brussel, met diverse afstanden en moeilijkheidsgraden. Langs elk parcours kom je meer te weten over de plaatselijke legendes en het lokale natuurlijke, architecturale, gastronomische en artistieke erfgoed.

Voor elk parcours dat je aflegt, verdien je Toteez in de app. Verzamel zoveel mogelijk Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor cadeaubonnen van de diverse partners. Denk maar aan een toegangsticket voor een escape game, een degustatie, een bioscoopbezoek of zelfs korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Met deze gratis activiteit tover je vast een glimlach op het gezicht van je kids. Ideaal dus om je verblijf in deze regio helemaal onvergetelijk te maken. Haal je wandelschoenen boven, laad je telefoon volledig op ... en vertrekken maar!

Ik ontdek deze ervaring

 

Tarieven

Gratis

Contact en reserveren
Kantooruren

Toute l'année Adres van de activiteit
Namur, Pl. de la Station 1, 5000 Namur, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de fiets
Namen - Namen
- op 0km afstand
Met de fiets
Namen - Namen
- op 0km afstand
Met de fiets
Te voet
Namen - Namen
- op 1km afstand
Namen - Namen
- op 1km afstand