Adres :
4900 Spa, Belgique
fr
nl
en
de
Beschrijving

Sur Mesure, uw uitzonderlijke cateringpartner, biedt een unieke culinaire ervaring rechtstreeks in uw vakantiehuis. Van op maat gemaakte menu's tot onberispelijke service, het team neemt alle details over, waardoor uw keuken onberispelijk blijft.

De gerenommeerde chefs Éric GODFRIN en Amélie COLLIN, met een sterke reputatie in de regio Spa, brengen hun gastronomische expertise naar uw vakantiebestemming. Met bewezen ervaring in prestigieuze etablissementen zoals Val d'Amblève in Stavelot en Manoir de Lébioles in Spa, garanderen ze een verfijnde keuken die moderniteit en respect voor tradities combineert.

Sur Mesure onderscheidt zich door haar toewijding aan milieuvriendelijke praktijken. De aangeboden fijne keuken is gebaseerd op verse, seizoensgebonden producten en bevordert lokale handel, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd.

Voor een gepersonaliseerde culinaire ervaring werken de chefs nauw met u samen om een op maat gemaakt menu te creëren, rekening houdend met al uw wensen. Of het nu gaat om een privé-evenement of hoogwaardige diensten in uw vakantiehuis, neem contact op met onze partner Sur Mesure om te ontdekken hoe ze de ervaring van uw gasten kunnen verrijken en elk diner onvergetelijk kunnen maken.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Gratis een glas champagne per persoon!

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Onze partner reist door heel de Ardennen! 
  • Groepen van 2 tot maximaal 50 personen
Tarieven
  • Menu 3 gangen: 55 euro. 
  • Menu 4 gangen: 65 euro. 
  • Menu 5 gangen: 75 euro.

Prijzen zijn inclusief amuse-bouche, mignardise, brood en boter.

Kinderprijs: 35 euro voor het 3-gangenmenu. 25 euro voor het 2-gangenmenu.

Servicekosten van 290 euro zijn extra. Dit omvat personeel, reiskosten en het opruimen van de keuken. Extra kosten afhankelijk van afstand en aantal personen.

Dranken niet inbegrepen.

Prijs exclusief btw

Contact en reserveren
Kantooruren

Op reservering, minimaal 1 week van tevoren. Vergeet niet om uw Activity Pass van tevoren te sturen, zodat onze partner de champagne kan voorbereidenAdres van de activiteit
4900 Spa, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Spa
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Spa
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Spa
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Spa
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Spa
- op 1km afstand