Coo Adventure

Op zoek naar een plaats waar klein en groot zich kunnen uitleven? Zoek niet verder: in dit immense recreatiepark midden in de mooie natuur beleef je spannende momenten en vooral veel plezier! Coo Adventure, gelegen aan de voet van de beroemde watervallen van Coo, is al meer dan 25 jaar een belangrijke toeristische attractie in dit prachtige stukje Belgische Ardennen. Het park biedt een ruime en gevarieerde waaier aan activiteiten (meer dan 25) om in groep of met het gezin te doen. Ideaal om de Ardense natuur op een heel andere manier te ontdekken dankzij

een verleidelijk programma – oordeel zelf maar! Neem plaats in het treintje en ontmoet de wilde dieren van het park: everzwijnen, herten, damherten, wolven ... Een prachtige duik in de schitterende wereld van de natuur die zowel kinderen als volwassenen betovert. Mag het wat spannender? De kajaktocht op de Amblève is een niet te missen klassieker. Plezier verzekerd! Of misschien kom je liever paintballen, mountainbiken, raften, paardrijden of met een elektrische offroadstep rijden? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, zodat iedereen een activiteit op maat en naar wens vindt.

Zin om een echt survivalavontuur te beleven samen met vrienden of collega's? Trek dan diep de natuur in tijdens een Wildcraft-verblijf en leef een weekend lang als een heuse jager!

Je ziet het: hier beleef je een complete ervaring om even helemaal weg te zijn. Wedden dat je ogen al snel stralen van plezier en dat die glimlach geen moment van je gezicht verdwijnt? Adrenaline, frisse lucht en amusement: hét recept voor een supergeslaagde dag!

Praktische informatie

Geopend van maandag tot zondag // Reserveren verplicht voor de activiteiten // Parkeergelegenheid // Restaurant // Overnachtingsmogelijkheden

 

 

Korting in euro op de totaalprijs.

19€ voor de kajaktocht en de bus terug (in plaats van 21€).

25€ voor het touwenparcours en de death-ride (in plaats van 29€).

20€ voor een paintball sessie met 100 ballen inbegrepen (in plaats van 22€). 

Nieuwe deal: E-scooter voor 40€ (in plaats van 45€)


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 10 - 230 € pp
Kantooruren

Alle dagen open, enkel op reservering. 
Raadpleeg: www.coo-adventure.com
 

Telefoon +32 (0)80 68 91 33
Website https://www.coo-adventure.com
Adres Petit Coo 4, 4970 Stavelot, Belgique