'Promenade' en 'fromage', dat wordt samen Fromenade!

Zin in een unieke belevenis in het teken van betoverende landschappen en lekker eten? Laat je dan inspireren door de originele Fromenade die Séverine en Christophe organiseren in de streek van Stoumont. 

Euh … een fromenade? Ja, dat heb je goed gelezen! Het is een wat verrassende maar overheerlijke mix van een wandeling ('promenade' in het Frans) en kaas ('fromage'). De kazen komen uit de streek en zitten vol karakter, net als de streek die je tijdens deze wandeling zult ontdekken. Leuk extraatje: klanten van Ardennes-étape krijgen 1 frisdrank of streekbier per betalende volwassene cadeau.  

Formidabele Fromenade 

Er is een Fromenade voor alle soorten wandelaars, of je nu kiest voor een korte route die toegankelijk is voor kinderwagens en rolstoelen (2 tot 5 km), een tussenvariant (6 tot 8 km) of een lange wandeling (12 tot 15 km). Hoe werkt het? Je komt aan bij Séverine en Christophe. In ruil voor een waarborg krijg je  een rugzak met daarin alles wat je nodig hebt om in de openlucht te fonduen. Het weer speelt geen enkele rol!  

En dan? De hort op natuurlijk! Met je wandelkaart op zak ontdek je mooie stukjes natuur en prachtige uitkijkpunten. Na die inspanning heb je wel een hartverwarmende smulpauze verdiend! Ben je al aan het watertanden? Bij terugkeer overhandig je gewoon je rugzak met daarin je afwas en afval. Dan krijg je je waarborg terug. Klaar om de Fromenade uit te proberen? 

Praktische informatie 

  • Fiets- en autoparking op 50 meter van het huis van Séverine en Christophe 
  • Toegankelijk voor PBM 
  • Talen van de activiteit: Nederlands, Frans, Duits en Engels 
magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Ontvang een gratis lokaal biertje of frisdrank voor elke betalende volwassene. Aanbod niet cumuleerbaar. Geldig tot 01-05-2022.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 8 - 18 €
Kantooruren

Reserveer minstens 48 uur vooraf. 
Raadpleeg: www.lafromenade.be

Telefoon +32 (0)496 76 29 45
Website http://www.lafromenade.be
Adres Moulin du Ruy 22/2, 4987 Stoumont, Belgium