Beschrijving

Robertville ligt vlakbij Weismes (Waimes) in de provincie Luik. Omwille van het stuwmeer is de gemeente een belangrijke toeristische trekpleister. Op enkele kilometers bevindt zich de Botrange, het hoogste punt van het land. Malmedy, een van de mooiste stadjes in de Belgische Ardennen, ligt eveneens op een steenworp van Robertville.

Robertville

Ongerepte natuur, een uitgestrekt meer en een oase van rust? Dat is Robertville! Verblijf er in één van onze vakantiewoningen. Ontdek het bekende meer van Robertville, wandel langs de diepe valleien en geniet van de Hoge Venen. In Robertville valt er altijd wel iets te beleven, samen met je gezin of onder vrienden. Wat denk je van een wandeling ? Beoefen verschillende watersporten aan het meer, ga tennissen, moutainbiken, paardrijden of paintballen. Maar wie wil kan ook zalig niets doen in zijn vakantiewoning.
 
In de omgeving
Er is nog veel meer dat je niet mag missen tijdens je bezoek aan Robertville. Vooral de oude burcht van Reinhardstein is zeker de moeite waard. Of wandel tot de top van het hoogste punt van België, de Signal de Botrange, dat op slechts 10 minuten verwijderd ligt van Robertville. Voor de stadsmussen is, ligt de stad Malmedy op een boogscheut van Robertville.

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Waimes
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Waimes
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Waimes
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Waimes
- op 1km afstand