Afstand :
10.74km
Lus :
Ja
Moeilijkheid :
Eenvoudig
Duur : 3h 18
Stijgend hoogteverschil :
287m
Dalend hoogteverschil :
290m
Beschrijving
Trail created by Vallée de la Meuse Namur-Dinant.

Deze wandeling van 10 km begint vlak bij de pittoreske Moulin de Kevret en voert u door het platteland en de bossen rond het dorp Coutisse.

U begint met een klim door het Bois de Paspau om het gehucht Grosse en zijn majestueuze boerderij te bereiken. Daarna gaat u verder door de velden naar het Bois des Arches. Aarzel niet om een kleine omweg te maken naar de charmante Ferme des Arches Royales. Nadat u weer door het bos bent gegaan, komt u bij het gehucht Treton waar u de weg oversteekt om aan de andere kant van de vallei uit te komen. Na een doorgang in het dorp Coutisse, komen wij op de kleine paden en komen wij langs de oude boerderij van het Kruis. U gaat verder door de velden en steekt een kleine doorwaadbare plaats over op de Ruisseau du Fond des Vaux. Daarna neemt u een pad dat door de wandelgroep Les Nomades Épicuriens is gerehabiliteerd. Net nadat u het plaatsje Grande Croix bent gepasseerd, ziet u de prachtige Ferme de Leumont. Het laatste deel van de wandeling brengt u terug naar het Bois d'Heer, waar u de plaats Lionfontaine ontdekt voordat u terugkeert naar de Moulin de Kevret, uw vertrekpuntArdennes-étape Privilege

Bij je reservatie ontvang je automatisch een maand lang Premium-toegang tot SityTrail, een gps-app waarin je tal van mooie tochten in de buurt van je vakantiehuis ontdekt!

Hoe activeer je dit SityTrail-toegang?

  1. Ga naar je klantenaccount, rubriek voordelen
  2. Klik op de link om je account op de website van SityTrail aan te maken
  3. Download de app
  4. Verken de Ardennen!

Hoogteprofiel

De omgeving ontdekken

Te voet
Namen - Andenne
- op 2km afstand
Met de fiets
Namen - Andenne
- op 2km afstand
Met de fiets
Namen - Andenne
- op 2km afstand
Te voet
Namen - Andenne
- op 2km afstand
Te voet
Namen - Andenne
- op 2km afstand