Luxueus ingerichte vakantiewoning voor 2 met wellnessfaciliteiten in Amel, Hoge Venen

[107327-02]
2 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer

Welkom in deze luxueus ingerichte woning, perfect voor een romantisch verblijf voor twee in het hart van de Ardennen, in Amel. Deze moderne accommodatie biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De villa beschikt over een infraroodcabine en een jacuzzi , ideaal om te ontspannen na een dag vol activiteiten in de regio. Voor de sportievelingen...

Welkom in deze luxueus ingerichte woning, perfect voor een romantisch verblijf voor twee in het hart van de Ardennen, in Amel. Deze moderne accommodatie biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

De villa beschikt over een infraroodcabine en een jacuzzi, ideaal om te ontspannen na een dag vol activiteiten in de regio. Voor de sportievelingen is er een dartsbord en een tafelvoetbalspel. De accommodatie is ook uitgerust met een lounge en een speelkamer, perfect om te ontspannen en plezier te hebben.

De woning heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer, ideaal voor een stel. Het privéterras is de perfecte plek om te genieten van een drankje en de rustige omgeving. En het beste van alles, je mag 2 honden meebrengen, dus je trouwe viervoeters kunnen ook genieten van de vakantie!

De omgeving biedt een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden. Duik in de rijke geschiedenis van Malmedy in het Malmundarium, of voel je hart sneller kloppen op het circuit van Spa-Francorchamps!

Als je van natuur houdt, bezoek dan de sprookjesachtige waterval van de Bayehon, of ga op ontdekkingstocht langs het meer en de stuwdam van Robertville. En vergeet niet om de kathedraal van Malmedy te bezoeken, een opmerkelijke historische trekpleister.

Geniet van een uniek uitzicht over de vallei van de Warche vanaf de Rocher de Falize, of vanaf de Rocher du Bieley, de hoogste rots van België! En als je van natuur houdt, mis dan zeker het natuurreservaat van Emmels niet, een paradijs voor fauna en flora.

Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, bezoek dan het Kasteel Reinhardstein, een buitengewone plek met een fascinerend verhaal.

Kortom, deze vakantiewoning in Amel is de perfecte uitvalsbasis om de Ardennen te ontdekken. Met zijn vele faciliteiten en de vele activiteiten in de omgeving, ben je verzekerd van een onvergetelijke vakantie!

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Ideaal voor
Romantisch verblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Loungeruimte , Sauna , Jacuzzi 
Speelruimte
Bar
Tafelvoetbalspel
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Openbare parking
Andere
Droogtrommel , Wasmachine
Type woning
Rijhuis
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Dorp
Oriëntatie
Zuid-West
Totale oppervlakte
150 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2023

Niveau 0

  • Zitkamer

    TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Koffiezetapparaat Senseo , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Vruchtenpers , Stofzuiger
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1, Flatscreen TV
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, Haardroger x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 2

  • Ontspanningsruimte

    Infraroodcabine (4pers), Jacuzzi (4 pers), Ligstoelen x 2
  • Speelkamer

    Bar, Tafelvoetbalspel, Darts, TV

Buiten

  • Privéterras

    Oppervlakte 50 m², Tuinmeubilair, Ligstoelen, Parasol
  • Openbare parking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen ter plaatse
Badhanddoeken ter plaatse
Vaatdoeken ter plaatse voorhanden
Bakkerij
4 km (Amel)
Apotheek
4 km (Amel)
Winkels
4 km (Amel)
Ravel
4 km (Amel)
Restaurants
9 km (St Vith)
Markt
9 km (St Vith)
VVV Kantoor
9 km (St Vith)
Meer
15 km (Bütgenbach)
Langlaufen
19 km
Skipiste
21 km (Ovifat)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken