Adres :
Rue Havée Madeleine 24, 4170 Comblain-au-Pont, Belgique
fr
nl
Beschrijving

Verleg je graag je grenzen? Droom je van een adrenalinerush op het ritme van de natuur? Dan ben je bij Venturix aan het juiste adres, met hun prikkelende programma vol onvergetelijke activiteiten!

Hou je van klauteren, klimmen en springen? Dan hebben we met onze activiteit 'Touwenparcours en via ferrata' de perfecte formule voor jou: een halve dag lang maak je een spannende tocht door de bossen rondom steengroeven. Niet over gewone paden, maar over touwbruggen, hoogteparcoursen, een via ferrata, een tokkelbaan enz.

Op naar de top ...

Heb je altijd al willen leren hoe je echte rotsen beklimt? Of wil je gewoon je vaardigheden van vroeger nog eens opfrissen? Venturix beschikt over zijn eigen oude steengroeve op een steenworp van Luik. Je vindt er rotsen van wel 25 meter hoog en een brede waaier aan klimroutes: ideaal voor zowel beginnende als ervaren klimmers. Wacht niet langer en schrijf je in voor de activiteit 'Klimmen en abseilen'!

Of door de diepe krochten van de aarde

Uitgedost in een waterdicht pak en helm met koplamp daal je af in een grot. Opgelet, dit is geen gewone wandeling in een toeristische grot, maar een echte buitenactiviteit die je lichaam en zintuigen scherpstelt! Soms moet je je van je lenigste kant laten zien om je door nauwe doorgangen te wurmen of steile wanden op en af te klimmen. Een unieke ervaring!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

-10% korting

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Sportieve kledij, aangepast aan het weer op de dag van de activiteit;
  • Schoenen met grove buitenzool of sportschoenen;
  • Jas of trui, en schone droge kleren voor na de activiteiten.
  • Op bijna alle activiteiten is een begeleider aanwezig.
  • Vraag naar de aangepaste arrangementen met catering (ontbijt, lunch, gastronomisch diner, barbecue, workshop koken op houtvuur, workshop pizzabakken op houtvuur enz.).
  • Minimum 8 personen 
Tarieven

30 - 40 euro

Contact en reserveren
Kantooruren

Bel of stuur een e-mail om een activiteit te reserveren of om het meest geschikte arrangement voor je gezin/groep te regelen.Adres van de activiteit
Rue Havée Madeleine 24, 4170 Comblain-au-Pont, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Comblain-au-Pont
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luik - Comblain-au-Pont
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Comblain-au-Pont
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Comblain-au-Pont
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Comblain-au-Pont
- op 0km afstand