Adres :
4970 Stavelot, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : Van 1 tot 2 uur
Beschrijving

Zin in een mystery game, waar je ook verblijft? Ontdek Jack & Mani, het detectivespel dat jou overal volgt. Of je nu in Malmedy, Durbuy, La Roche-en-Ardenne, Dinant of Bouillon bent, in de stad of op het platteland… overal liggen mysteries voor het rapen. 

Hoe werkt het? Ga naar de website van onze partner en kies een mystery game. Bepaal dan je startpunt en genereer een willekeurige route. En waarom niet direct vanaf de deur van je vakantiehuis? Een korte wandeling van 2 km of een actieve wandeling van 6 km? Aan jou de keuze!

Je wordt meteen geconfronteerd met een moord die je moet zien op te lossen. Het spel maakt daarbij jouw omgeving letterlijk tot plaats van de actie. De route voert je naar specifieke locaties waar je virtuele personages ontmoet en cruciale aanwijzingen oppikt. Elke locatie kan onverwachte geheimen bevatten. Houd dus je speurdersblik op elk ogenblik alert.

Wat nog het leukste is aan dit outdoor detectivespel?  Dat je echt kan converseren met de virtuele personages die je ontmoet. Het spel is namelijk gebaseerd op artificiële intelligentie. Aan jou om de juiste vragen te stellen en te verhinderen dat de personages je op het verkeerde spoor brengen. 

Aan het einde van je tocht, als je iedereen op je traject aan een ondervraging hebt onderworpen, moet je kiezen wie volgens jou de dader, het moordwapen en het motief zijn. Slaag jij erin om de juiste combinatie te vinden? 

Jack & Mani is hét detectivespel dat je op eender welke plek kan spelen! Ondervraag de personages uit het verhaal, die dankzij AI tot leven komen.  En los de meest complexe mysteries op, terwijl je de prachtige Ardense wegen en landschappen ontdekt. 

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

3 euro korting met de code FRIENDSOFAE24

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Vanaf 9 jaar 
  • 1 tot 4 personen/smartphone
  • Laat je telefoon vooraf goed op
  • Zorg ervoor dat je in een regio bent met voldoende 4G 
  • Houd je kinderen in de gaten! Het spel kan jullie op ongemarkeerde paden leiden 
  • Trek je wandelschoenen aan en neem aangepaste kleding mee volgens de weersomstandigheden.
Tarieven

Vanaf 9,99 euro per spelAdres van de activiteit
4970 Stavelot, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 1km afstand