Romantische chalet in Bastogne, Ardennen

[107576-01]
2/4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze knusse chalet in Bastogne (Bastenaken in het Nederlands), perfect voor een romantisch uitje of een rustige vakantie voor twee . Het verblijf is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ontspannen verblijf. De accommodatie beschikt over een hottub , ideaal om te ontspannen na een dag vol avonturen in de Ardennen. Er is ook een buitensauna , perfect...

Welkom in deze knusse chalet in Bastogne (Bastenaken in het Nederlands), perfect voor een romantisch uitje of een rustige vakantie voor twee. Het verblijf is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ontspannen verblijf.

De accommodatie beschikt over een hottub, ideaal om te ontspannen na een dag vol avonturen in de Ardennen. Er is ook een buitensauna, perfect voor die koude winterdagen. En als je zin hebt in een barbecue, ook dat is hier mogelijk!

De woning heeft een gezellige woonkamer met een cassettehaard, perfect voor die gezellige avonden. De keuken is volledig uitgerust, zodat je je favoriete maaltijden kunt bereiden. De slaapkamer is comfortabel en de badkamer is modern en functioneel.

En als je met je baby reist, is er een babybedje beschikbaar. Bovendien is er een privétuin en een privéterras, ideaal om te genieten van het mooie uitzicht. En het beste van alles? Je mag je hond meebrengen!

Bastogne en de omliggende Ardennen hebben bovendien heel wat te bieden!

Op slechts een korte afstand van het chalet vind je het meer en de stuwdam van Nisramont, een uitzonderlijke plek midden in de Ardennen. Of wat dacht je van een bezoek aan het Natuurpark van de Twee Ourthes? Het is een geweldige plek om te wandelen en de natuur te bewonderen.

Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, dan is een bezoek aan het Kasteel van La Roche-en-Ardenne een must. En vergeet niet om een bezoek te brengen aan Bastenaken, een stad die helemaal in het teken staat van de Tweede Wereldoorlog.

Voor de avonturiers is er Houffalize, een plek waar je kan kiezen tussen rust en adrenaline. En vergeet niet om het uitzichtpunt van Le Hérou te bezoeken voor een adembenemend uitzicht op de omgeving.

En tot slot, als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, dan is het Monument voor de Slag om de Ardennen een unieke herdenkingsplaats die je niet mag missen.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je verblijf in dit prachtige chalet en ontdek alles wat de Ardennen te bieden hebben!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Ideaal voor
Verblijf met baby
Vrijetijdsvoorzieningen
Houten warmwaterbad , Sauna
Wifi
Cassettehaard
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
50 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2023

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Kookfornuis op gas x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met diepvriezer x 1, Afwasmachine x 1 Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Vruchtenpers
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Mezzaninekamer 2 - 2p

    2p bed x 1

Buiten

  • Tuin

    Oppervlakte 400 m²
  • Terras

    Oppervlakte 30 m², Buitensauna 2 pers, Warmwaterbad
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen ter plaatse
Badhanddoeken ter plaatse
Vaatdoeken mee te nemen
Restaurants
7 km (Houffalize)
Winkels
7 km (Houffalize)
VVV Kantoor
7 km (Houffalize)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken