Vakantiehuis in Bièvre voor 4 personen in de Ardennen

[106911-02]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,6

Voordelig en mooi ingericht vakantiehuis voor een gezin met kinderen in een originele nieuwbouw, met knap uitzicht op de omgeving. Deze vakantiewoning uit 2023 ligt op het platteland , langs een rustige weg. Het is ideaal voor een gezin met 2 kinderen. Alles is piekfijn afgewerkt . Je beschikt er over 2 slaapkamers en 1 badkamer . 's Avonds kan je met het hele gezin...

Voordelig en mooi ingericht vakantiehuis voor een gezin met kinderen in een originele nieuwbouw, met knap uitzicht op de omgeving.

Deze vakantiewoning uit 2023 ligt op het platteland, langs een rustige weg. Het is ideaal voor een gezin met 2 kinderen. Alles is piekfijn afgewerkt. Je beschikt er over 2 slaapkamers en 1 badkamer. 's Avonds kan je met het hele gezin in de gezellige zitkamer naar een film op tv kijken. De volledig uitgeruste keuken nodigt uit om heerlijk te kokkerellen. Vanuit de woonkamer en vanop je terras geniet je van een prachtig uitzicht op het groene landschap. Heel origineel: boven je terras heb je een tweede, overdekte terras, gevormd door een net van touwen, waartoe je toegang hebt via de slaapkamer van de ouders.

Op 500 meter van je vakantiehuis ligt een bos. Een ideaal vertrekpunt voor mooie wandelingen en fietstochten. Een prachtige wandeling kan je doen rond Frahan en Rochehaut waar je enkele verbluffende panorama's kan bewonderen. Net zo verbluffend is het befaamde uitzicht op het Graf van de Reus. Dat ligt in de buurt van Bouillon, waar je kinderen hun ogen zullen uitkijken in het middeleeuwse Kasteel. Ook het charmante boekendorpje Redu is zeker een uitstapje waard.

Een leuk huis tegen een voordelige prijs in een streek waar je van alles kan doen met je kinderen. Dat verdient 10/10 op het rapport!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Barbecue met hout
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
1 badkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine
Sylvie - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sylvie Customer Service Advisor

Maak als Ardennes-étape vakantieganger zeker gebruik van de gratis premiumtoegang die je krijgt tot de SityTrail-app. Je ontdekt er meer dan 2500 wandel- en fietstochten in de Ardennen.

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Verbouwingswerken aan de buitenkant in uitvoering
Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Het platteland
Oriëntatie
Oosten
Totale oppervlakte
85 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
2023

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Soepmixer , Vruchtenpers , Koffiezetapparaat Senseo , Waterkoker , Stofzuiger , Broodrooster
  • Berging

    Droogrek, Wasmachine

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1, Haardroger x 1

Buiten

  • Privétuin

    Verbouwingswerken aan de buitenkant in uitvoering, Niet omheind, Oppervlakte 600 m²
  • Privéterras

    Oppervlakte 15 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bakkerij
5 km (Bièvre)
Bos
500 m
Apotheek
5 km (Bièvre)
Rivier
10 km (Semois)
Restaurants
5 km (Bièvre)
Winkels
5 km (Bièvres )
Markt
11 km (Gedinne)
VVV Kantoor
5 km (Bièvre)
Mister Cash
5 km (Bièvre)
Station
5 km (Bièvre)

10 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,6
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek April 2024

Wij hebben een zeer aangename vakantie gehad. In de buurt waren er veel verschillende wandelingen. Ook de dorpen nabij zoals Bouillon en Rochehaut waren de moeite .

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Week Maart 2024

Nouvelle maison agréable et très lumineuse. Seul bémol, le lit est un peu dur. Nous avons passé un excellent séjour à 4. Bon rapport qualité/prix. Accueil chaleureux. Endroit calme et plein de jolies balades à faire dans le coin.

Vertalen naar het Nederlands
D. Herman NL Belgique
9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Februari 2024

Gezellig ingericht nieuw huisje in een heel rustig dorpje, vlak bij de natuur. Mooie leefruimte en keuken en 2 ruime slaapkamers. Wifi aanwezig maar mag krachtiger: streaming niet stabiel. Een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
V. Tom NL Belgique
9,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Januari 2024

We waren hier een week met ons driejarig zoontje. Het contact met Melissa was heel prettig. Het huis is prachtig, van alle gemakken voorzien en erg comfortabel. Geweldige douche en mooie slaapkamers. Hele mooie omgeving met sfeervolle dorpjes. Zelfs tijdens een regenachtige week hebben we ons prima vermaakt. Voor herhaling vatbaar.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,3
Groepsverblijf onder vrienden Week Oktober 2023

Het is een nieuw vakantiehuis, heel netjes, niets op aan te merken prachtige uitvalsbasis voor wandelingen. Heel rustig prachtig uitzicht vanuit de living. Minpunt de bedden. Jammer dat relaxzetels niet konden gebruikt worden als relax

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Oktober 2023

Mooie omgeving, dicht bij Franse grens. Reims is aan te rijden

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,2
Verblijf van een jong koppel Weekend September 2023

Leuke vakantiewoning! Enkel minpuntje was het 2-persoonsbed dat redelijk aan de kleine kant was en enorm had kraakte.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
6,9
Verblijf van een jong koppel Week September 2023

Wij waren niet tevreden over dit vakantiehuisje. Mijn vriend is iets langer dan gemiddeld (1.90) maar hij paste niet lang uit in het bed, en paste net aan onder de douche. Daarnaast was het bed ook smal, kraakte het aan alle kanten en was het matras zo dun dat wij niet lekker hebben geslapen. We hebben ook geluidsoverlast gehad van het huis dat op nog geen 10m afstand werd gebouwd, wat nergens aangegeven was (zelfs niet bij navraag). We waren steeds om 8 uur wakker van de zaag- en timmergeluiden

Vertalen naar het Nederlands
Bart
Antwoord van Bart, Ardennes-étapes
heeft geantwoord op 12/10/2023

Bedankt dat u ons hebt laten weten wat er tijdens uw verblijf is gebeurd. Wij hebben dit opgenomen met de eigenaars van uw vakantiehuis en hebben als agentschap dit voor u kunnen oplossen. Tot de volgende keer in de Ardennen.

V. Ilse NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend September 2023

Het vakantiehuis is niet typisch Ardens, het is een mooi nieuw gebouwd modern huisje. Het huisje heeft een leuk terras, maar een tuin was nog in aanbouw. Het huisje ligt in een rustige straat en er is voldoende huisraad voor 4 personen.

Vertalen naar het Nederlands
V. Kris NL Belgique
8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Augustus 2023

Indien alles aanwezig en een afgewerkte tuin een aanrader

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken