Comfortabele loft voor 4 personen in Thimister-Clermont

[107539-02]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers

Welkom in deze prachtige loft in Thimister-Clermont, een waar paradijs voor 4 personen. Deze vakantiewoning is uitgerust met alle comfort die je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf in de Ardennen. De loft beschikt over twee comfortabele slaapkamers en twee moderne badkamers, ideaal voor koppels of een klein gezin. De gezellige woonkamer is uitgerust met een biljarttafel ,...

Welkom in deze prachtige loft in Thimister-Clermont, een waar paradijs voor 4 personen. Deze vakantiewoning is uitgerust met alle comfort die je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf in de Ardennen.

De loft beschikt over twee comfortabele slaapkamers en twee moderne badkamers, ideaal voor koppels of een klein gezin. De gezellige woonkamer is uitgerust met een biljarttafel, perfect voor een leuke avond. Voor wie helemaal zen wil worden, is er een jacuzzi. En als je zin hebt in een spelletje, zijn er ook bordspellen aanwezig.

Maar deze loft is niet alleen een geweldige plek om te verblijven, het is ook de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving van de Ardennen te verkennen.

Bezoek bijvoorbeeld de Amerikaanse militaire begraafplaats van Henri-Chapelle, een indrukwekkende herdenkingssite die je niet mag missen. Of ga voor een avontuurlijke dag naar de Stuwdam van Gileppe, de ideale bestemming voor wie zich graag helemaal uitleeft in de natuur.

Voor natuurliefhebbers is het natuurreservaat van de Geul een must. Dit paradijs voor fauna en flora zal je zeker betoveren. En als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, mis dan niet het Kasteel van Franchimont.

Maak je verblijf compleet met een bezoek aan de abdij van Val-Dieu waar je traditionele Belgische bieren kunt proeven. En vergeet niet om het heerlijke Land van Herve te ontdekken, bekend om zijn prachtige landschappen en gastronomie.

Kortom, deze prachtige loft in Thimister-Clermont biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Boek nu!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Biljart
Jacuzzi 
Gezelschapsspellen
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
2 badkamers
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Laura - Customer Service Advisor
Tip(s) van Laura Customer Service Advisor

Je verblijft in het Land van Herve, geniet van de befaamde regionale specialiteiten van deze streek, zoals de Hervekaas.

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In het centrum van het dorp, op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een privé weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Platteland, Dorp
Oriëntatie
Westen
Totale oppervlakte
100 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Central / sol
Jaar van renovatie
2022

Niveau 0

  • Hall 1

Niveau 1

  • Zitkamer

    TV, Hifi, Gezelschapsspellen
  • Eetkamer

    Biljart
  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Waterkoker , Broodrooster , Nespresso Koffiemachine , Soepmixer , Vruchtenpers
  • Afzonderlijk toilet x1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Bubbelbad, Douche x 1, Wastafel x 1, Haardroger x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1, Bubbelbad, Haardroger x 1, WC x 1

Buiten

  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Badhanddoeken ter plaatse
Bedlinnen ter plaatse
Bakkerij
100m (Thimister-Clermont)
Apotheek
100m (Thimister-Clermont)
Restaurants
100m (Thimister-Clermont)
VVV Kantoor
100m (Thimister-Clermont)
Ravel
500m (Thimister-Clermont)
Winkels
4 km (Battice)
Markt
7 km (Aubel)

1 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

Anoniem NL Belgique
9,4
Professioneel verblijf Weekend November 2023

Heel mooi

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken