Uniek vakantiehuis met 2 slaapkamers in Vaux-sur-Sure

[107647-01]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in dit unieke vakantiehuis in Vaux-sur-Sure, een perfecte plek voor 4 personen . Dit is de ideale bestemming voor twee bevriende koppels die op zoek zijn naar een verfrissende verandering van omgeving. Zo biedt de voormalige caféruimte je het gevoel dat je een drankje neemt in het dorpscafé. Het huis is uitgerust met een barbecue , perfect voor gezellige...

Welkom in dit unieke vakantiehuis in Vaux-sur-Sure, een perfecte plek voor 4 personen. Dit is de ideale bestemming voor twee bevriende koppels die op zoek zijn naar een verfrissende verandering van omgeving. Zo biedt de voormalige caféruimte je het gevoel dat je een drankje neemt in het dorpscafé.

Het huis is uitgerust met een barbecue, perfect voor gezellige avonden in de buitenlucht. Daarnaast is er een laadstation voor elektrische voertuigen, wat het huis ideaal maakt voor milieubewuste reizigers. De houtpelletkachel zorgt voor een gezellige en warme sfeer, vooral tijdens de koudere maanden. Het huis heeft ook een privétuin en een privéterras, waar je kunt ontspannen en genieten van de rustige omgeving.

Met 2 slaapkamers en 2 badkamers is er voldoende ruimte voor iedereen. Het huis is comfortabel ingericht en biedt alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Het is gelegen in het centrum van het dorp, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot lokale voorzieningen en bezienswaardigheden.

In de omgeving van het huis is er veel te doen en te zien. Saint-Hubert, waar natuur en legenden samenkomen, is een must. Voor geschiedenisliefhebbers is Bastenaken, een stad die in het teken staat van de Tweede Wereldoorlog, een bezoek waard. Als je van kastelen houdt, mag je het kasteel van Herbeumont niet missen, een stukje middeleeuwen midden in de natuur.

Voor natuurliefhebbers is het meer en de stuwdam van Nisramont een uitzonderlijke site midden in de Ardennen. Je kunt ook een dag doorbrengen in het domein van Mirwart, om er te genieten van de prachtige natuur. En vergeet niet om het Kasteel van La Roche-en-Ardenne te bezoeken, waar je je in de middeleeuwen kunt wanen.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie of een actieve vakantie vol avontuur, dit vakantiehuis in Vaux-sur-Sure is de perfecte uitvalsbasis. Boek nu en beleef een onvergetelijke vakantie in de Ardennen!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Bar
Barbecue
Houtpelletkachel
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
2 slaapkamers
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
EV-oplaadpunt
Privéparking

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Oriëntatie
Zuid-West
Type woning
Rijhuis
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Dorp
Totale oppervlakte
110 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Centraal + houtpelletkachel
Jaar van renovatie
2023

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Bar, TV, Houtpelletkachel
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, Magnetron (microgolf) x 1, Oven x 1, Afwasmachine x 1, Koelkast met vriesvak x 1 Broodrooster , Waterkoker , Koffiezetapparaat Senseo
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1

Buiten

  • Tuin

    Omheind gedeeltelijk door een haag, Oppervlakte 100 m²
  • Terras

    Oppervlakte 15 m²
  • Privéparking

    gemeenschappelijk, Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Laadstation voor elektrisch voertuig
Bos
2 km
Bakkerij
100 m (Vaux-Sur-Sûre)
Apotheek
1 km (Vaux-Sur-Sûre)
Meer
40 km (Haute-Sûre)
Skipiste
45 km (Baraque de Fraiture)
Ravel
4 km (Sibret)
Restaurants
1 km (Vaux-Sur-Sûre)
Winkels
1 km (Vaux-Sur-Sûre)
Markt
10 km (Bastenaken)
VVV Kantoor
10 km (Bastenaken)
Mister Cash
500 m (Vaux-Sur-Sûre)
Station
15 km (Libramont)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken