Luxeverblijf voor 10 personen met zwembad, jacuzzi, bij Spa en Francorchamps.

[107558-01]
+
10 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 5 Kamers

Stel je een ideale vakantieplek voor, in het hartje van de Ardennen, met alle comfort en luxe die je maar kan wensen. Dit vakantiehuis voor 10 personen, gelegen nabij Spa, is precies waar je van droomt. De kroon op het werk is ongetwijfeld het buitenzwembad. Perfect om af te koelen tijdens de warme zomerdagen of gewoon om te ontspannen met familie of vrienden. En dat is nog niet alles,...

Stel je een ideale vakantieplek voor, in het hartje van de Ardennen, met alle comfort en luxe die je maar kan wensen. Dit vakantiehuis voor 10 personen, gelegen nabij Spa, is precies waar je van droomt.

De kroon op het werk is ongetwijfeld het buitenzwembad. Perfect om af te koelen tijdens de warme zomerdagen of gewoon om te ontspannen met familie of vrienden. En dat is nog niet alles, buiten is er ook een jacuzzi voor ultieme ontspanningsmomenten.

Het huis heeft 5 comfortabele slaapkamers, elk met een eigen badkamer en smaakvol ingericht. Of je nu op vakantie bent met familie of vrienden, iedereen vindt zijn eigen privéruimte om te rusten en te ontspannen.

En voor wie op zoek is naar wat actie, is er de speelkamer met biljart.

Het huis is ideaal gelegen om te wandelen en de natuurpracht van de Ardennen te verkennen. Of je nu een fervent wandelaar bent of gewoon een rustige wandeling prefereert, er zijn tal van paden en landschappen om te ontdekken.

Daarnaast ligt Spa vlakbij, voor wie van  wellness houdt. De stad is beroemd om zijn thermen. Geniet van een dag van ontspanning en verzorging om je verblijf perfect af te ronden.

Rondom het huis zijn er tal van activiteiten beschikbaar. Ontdek Verviers, een stad van water en lekkernijen, of geniet van de traditionele Belgische bieren in de abdij van Val-Dieu. Voor een moment van bezinning is de Amerikaanse begraafplaats van Henri-Chapelle een indrukwekkende gedenkplaats.

Natuurliefhebbers zullen gecharmeerd zijn door de Gueule Reserve, een echte oase van rust voor de fauna en flora. En voor een totale onderdompeling in het lokale landschap, mag je zeker het Zachte land van Herve niet missen.

Verken tenslotte, voor een unieke ervaring, een echte kolenmijn in Blegny-Mijn. Een spannend avontuur dat zowel jong als oud zal bekoren.

Kortom, dit vakantiehuis biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk verblijf in de Ardennen. Met zijn comfort, high-end faciliteiten en nabijheid van een veelheid aan activiteiten, is het de ideale keuze voor je volgende vakantie.

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Specifieke interesses
Ontspanning
Vrijetijdsvoorzieningen
Sauna , Jacuzzi  , Loungeruimte
Buitenzwembad
Biljart
Speelruimte
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
5 badkamers
5 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking

Belangrijk om te weten

Buitenzwembad beschikbaar Van 15/05 t/m 30/09

Opmerking : De rust is een belangrijk deel van het genot van je verblijf in je vakantiehuis. Houd er rekening mee dat de mensen in de huizen in de omgeving hier ook erg aan gehecht zijn.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
270 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
5
Aantal slaapkamers
5
Officiële erkenning
5 aren
Verwarming
Centrale verwarming op gas
Bouwjaar
2023

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, Oven x 2, Magnetron (microgolf) x 2, Koelkast x 2, Afwasmachine x 1, Diepvriezer Filter-koffiezetapparaat , Nespresso Koffiemachine , Waterkoker , Soepmixer , Broodrooster , Gourmetstel , Stofzuiger
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1, TV
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Ontspanningsruimte

    Ligstoel(en) 2, Infraroodcabine (4p)
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1, TV
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1, TV
  • Privébadkamer 3

    Wastafel x 1, Douche x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2, TV
  • Privébadkamer 4

    Wastafel x 1, Douche x 1, WC
  • Slaapkamer 5 - 2p

    TV, 2p bed x 1
  • Privébadkamer 5

    WC x 1, Wastafel x 1, Douche x 1

Niveau 2

  • Speelkamer

    Biljart

Buiten

  • Buiten ontspanningsruimte

    Jacuzzi (6 pers)
  • Buitenzwembad

    Afmeting 3,5 m * 5 m * 1.4 m, Afgeschermd met een rolluik, Verwarmd 27° (indien de buitentemperatuur hoger ligt dan 15°), Beschikbaarheid Van 15/05 t/m 30/09
  • Terras

    Oppervlakte 66 m²
  • Privétuin

    Omheind nee, Oppervlakte 550 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 5
Bedlinnen te huren (verplicht)
Badlakens mee te brengen of te huren
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Skipiste
10 km (Jalhay)
Ravel
1 km
Restaurants
50 m
Winkels
2 km (Spa)
Markt
2 km
VVV Kantoor
2 km
Station
2 km (Spa)

1 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

Anoniem FR Belgique
9,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend December 2023

Très jolie maison tout à été parfait just que il manque les essuie de bain c’est pas si beau quand tu paye comme même beaucoup et n’avoir pas des essuie. Pour le reste c’était excellent

Vertalen naar het Nederlands
Sarah
Antwoord van Sarah, Ardennes-étapes
heeft geantwoord op 15/12/2023

Réponse du propriétaire : Merci pour votre retour. Comme stipulé dans le descriptif de la maison, les draps de bain ne sont pas inclus.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken