Charmante vakantiesuite met sauna in Trois-Ponts

[107569-02]
2 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer

Welkom in deze romantische suite voor 2 personen in Trois-Ponts! Deze charmante vakantiewoning is de perfecte plek voor een romantisch uitje in de Ardennen. Met een sauna , speelruimte , een comfortabele slaapkamer en een badkamer, is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap. En voor de kleintjes is er ook een babybedje beschikbaar. Maar deze...

Welkom in deze romantische suite voor 2 personen in Trois-Ponts! Deze charmante vakantiewoning is de perfecte plek voor een romantisch uitje in de Ardennen. Met een sauna, speelruimte, een comfortabele slaapkamer en een badkamer, is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap. En voor de kleintjes is er ook een babybedje beschikbaar.

Maar deze vakantiewoning heeft nog veel meer te bieden dan alleen een gezellige accommodatie. Het is ook de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Dus trek je wandelschoenen aan, pak je fiets of spring in de auto en ontdek wat de Ardennen te bieden hebben.

Voel je hart racen op het circuit van Spa-Francorchamps! Dit wereldberoemde circuit is een must-see voor elke racefan. Maar ook als je niet zo'n racefan bent, is het een bezoekje waard. Het circuit is namelijk prachtig gelegen in de heuvels van de Ardennen en biedt een spectaculair uitzicht over de omgeving.

Of wat dacht je van een ontspannen dagje aan het meer van Les Doyards in Vielsalm? Zwemmen kan niet in dit prachtige meer, maar het is des te meer de perfecte plek om te vissen en te genieten van de rust en de natuur. 

En vergeet niet om de Rocher de Falize te bezoeken. Vanaf deze rots heb je een uniek uitzicht over de vallei van de Warche. Een perfecte plek voor een romantische picknick of een adembenemende zonsondergang.

Maar er is nog veel meer te zien en te doen in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld de Abdij van Stavelot, ontdek Vielsalm of maak een wandeling door het idyllische dorp Coo. En vergeet niet om een bezoekje te brengen aan de Haagbeukendreef van de Haut-Marêt en de vallei van de Ninglinspo. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Dus waar wacht je nog op? Boek nu deze romantische suite in Trois-Ponts en beleef een onvergetelijke vakantie in de Ardennen!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ideaal voor
Romantisch verblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Sauna
Wifi
Speelruimte
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 slaapkamer
1 badkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed
Parking en voorzieningen 
Privéparking

Belangrijk om te weten

Ideaal om wat bij te praten: hier doe je de afwas nog gezellig met de hand!

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Mitoyen à d'autres appartements
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Platteland, Bossen, Dorp
Totale oppervlakte
80 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Centrale verwarming op huisbrandolie
Jaar van renovatie
2023

Niveau 0

  • Zitkamer

    TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1 Waterkoker , Koffiezetapparaat Senseo
  • Ontspanningsruimte

    Bubbelbad, Sauna (2pers)
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1

Niveau 1

  • Slaapkamer - 2p

    Flatscreen TV, 2p bed x 1

Buiten

  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 1
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bakkerij
500 m (Trois-Ponts)
Winkels
500 m (Trois-Ponts)
Skipiste
4 km (Trois-Ponts)
Ravel
4 km (Trois-Ponts)
Restaurants
4 km (Trois-Ponts)
Apotheek
4 km (Trois-Ponts)
VVV Kantoor
4 km (Trois-Ponts)
Station
4 km (Trois-Ponts)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken