Vakantiehuis in Dinant voor 8 personen in de Ardennen

[106048-01]
+
8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,5

Een vakantiewoning die jou zal charmeren, zowel door de sfeer die de gite uitstraalt, als door haar warmte en gezelligheid. Volledig gerenoveerd en met smaak ingericht, biedt dit voormalige boerderijtje een heel hoog comfortgehalte dankzij de kwaliteitsvolle badkamers, buitensauna  en de zeer goed uitgeruste keuken. Een aanrader! Deze voormalige...

Een vakantiewoning die jou zal charmeren, zowel door de sfeer die de gite uitstraalt, als door haar warmte en gezelligheid. Volledig gerenoveerd en met smaak ingericht, biedt dit voormalige boerderijtje een heel hoog comfortgehalte dankzij de kwaliteitsvolle badkamers, buitensauna en de zeer goed uitgeruste keuken. Een aanrader!

Deze voormalige boerderij in Dinant, provincie Namen, werd omgetoverd tot een prachtig vakantiehuis voor 8 personen. De 3.5-sterren vakantiewoning voorziet in alle comfort die je je tijdens een vakantie maar kunt wensen. De sfeervolle zitkamers met onder meer televisie, cassettehaard en ruime eettafel, vormen werkelijk een plaatje om te zien. Ook de moderne, volledig ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien op jou een aangenaam verblijf te garanderen.

Een pluspunt van deze gite bevindt zich op de tweede verdieping van de vakantiewoning: een grote speelzaal, uitgerust met een biljarttafel, een bar, darts en zitbanken waar je gezellig een boek kunt lezen of een goed gesprek kan voeren. Tot slot telt de vakantiewoning 4 slaapkamers, welke stuk voor stuk met zorg en oog voor detail werden ingericht. Ook de 3 badkamers, waarvan 2 privébadkamers, zijn perfect in orde en van uitstekende kwaliteit.

Buiten legden de eigenaars een groot houten terras aan met een kleine overdekte buitenkeuken en lounge tuinmeubelen, perfect voor een maaltijd onder familie of vrienden. Vanaf het terras geniet je tevens van een prachtig uitzicht op de plattelandse omgeving. Met een rustige ligging in een klein dorpje in de buurt van Dinant, verblijf je in een streek welke rijk is aan verschillende activiteiten en wandelmogelijkheden. Na een actieve dag in de buitenlucht, is de houten buitensauna een heerlijke plek om even volledig te kunnen ontspannen.

NB: hondeneigenaren zullen zeker in hun nopjes zijn met het feit dat hun harige viervoeter gezellig mee op vakantie mag! (max. 1 hond toegestaan).

Het vakantiehuisje ligt op slechts enkele kilometers van Dinant, een stad met vele troeven. Breng een bezoekje aan de citadel, maak een cruise op de Maas of strijk neer op een van de gezellige terrasjes. Ook voor shopfanaten is Dinant een prima bestemming. Met charmante gebouwen, middeleeuwse ruïnes en kastelen kijk je je hier je ogen uit. Ontdek ook zeker de omliggende ongerepte natuur te voet, per fiets of zelfs te paard.

Op slechts een paar minuten rijden vind je de Brouwerij van de Bocq. De brouwerij is al zes generaties lang een echt familiebedrijf en nog steeds trouw aan traditionele productietechnieken op vlak van het brouwen van bier. Proef tijdens een rondleiding van heerlijke lokale biertjes. De perfecte afsluiting van een gezellige dag uit!

Dit 3.5-sterren vakantiehuis nabij Dinant zal zeker aan al jouw verwachtingen voldoen. Boek nu en wie weet breng jij deze zomer jouw vakantie door in de prachtige Ardennen!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Ligging
Terras met uitzicht
Vrijetijdsvoorzieningen
Sauna
Haard
Wifi
Speelruimte
Barbecue
Biljart
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
4 slaapkamers
3 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine
Fanny - Customer Service Advisor
Tip(s) van Fanny Customer Service Advisor

Liefhebber van geschiedenis en cultuur? Maak dan eens een tocht langs de vele kastelen in de streek. Het Kasteel van Freÿr is ingericht is met waardevolle familiestukken welke getuigen van een rijk verleden. De anekdotes die verbonden zijn aan elke kamer maken een bezoek erg boeiend. De tuinen van dit kasteel zijn, zeker in de zomermaanden, ook prachtig om te zien. Het middeleeuws Kasteel van Vêves is gebouwd in de 13de eeuw door de Heren van Beaufort. Het is één van de oudste en best bewaarde kastelen van België.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Twee onder één dak = halfopen bebouwing
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
220 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
3
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1910
Jaar van renovatie
2015

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, Hifi
  • Zitkamer

    Cassettehaard
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, combi oven-microgolfoven , Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1, Wasmachine Stofzuiger , Waterkoker , Strijkijzer , Wafelijzer , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Vruchtenpers
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Hall

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 3

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 4

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 2

  • Speelkamer

    Biljart, Darts, TV, Hifi, Koelkast x 1

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 35 m², Omheind gedeeltelijk door een haag
  • Terras

    Oppervlakte 45 m², Buitensauna, Beschikbaar het hele jaar
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Bos
100 m
Rivier
100 m
Ravel
7 km (Dinant)
Restaurants
7 km (Dinant)
Winkels
7 km (Dinant)
Markt
7 km (Dinant)
VVV Kantoor
7 km (Dinant)
Mister Cash
7 km (Dinant)

41 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,5
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Maart 2024

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. R.C. NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Week Februari 2024

Heerlijk ruim huis, van alle gemakken voorzien. Heerlijke bedden, keuken en sauna. Gezellig ingericht. Leuke speelzolder. Prachtig uitzicht en je loopt zo de mooie Ardennen-natuur in. Dichtbij Dinant voor leuke uitstapjes.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Februari 2024

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem DE Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Week Januari 2024

Das Haus ist sehr gemütlich und ruhig. Der Empfang war sehr freundlich.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend December 2023

prima verblijf, alleen is er tussen de keuken en zithoek een scheiding/een gang met de eetruimte en dat was me niet opgevallen op de foto's op de website, dit was niet echt hinderlijk maar vond ik spijtig.... voor de rest was alles oké

Vertalen naar het Nederlands
P. Xavier FR Belgique
5,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2023

La maison possède de beaux volumes, mais manque cruellement d'entretien. Lorsque nous sommes arrivés, il faisait 15°C dans la maison et avons pris 4h pour chauffer. Les murs sont remplis de traces en tout genre et devraient être repeint. Il fait propre en apparence, mais en réalité il faut sale. Les portes intérieures frottent et ne se ferment pas. Les planchers grincent. Mauvaise expérience. Dommage car si ils entretenaient la maison, ça aurait pu être sympa.

Vertalen naar het Nederlands
D. Marilyn FR Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Week November 2023

La maison est joliment située sur un chemin de randonnée.. au grand calme. De sa terrasse elle offre une très belle vue sur la nature environnante. La maison est très confortable, chaleureuse et spacieuse et comprend trois salons.. Idéal pour une famille multi générationnelle.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,3
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

Het is een gezellig huisje. We hadden een probleem met de electriciteit maar de eigenaar is onmiddellijk komen helpen. De sauna is zeker een pluspunt.

Vertalen naar het Nederlands
Z. Natascha DE Belgique
7,8
Groepsverblijf onder vrienden Week Oktober 2023

Der Wasserdruck in einem Badezimmer ist sehr schlecht. Und wenn dann jemand in der Küche das Wasser anmacht kommt gar nichts mehr. Matratze sehr weich. Billard Tisch nicht nutzbar. Letztes Jahr auch schon schlecht. Es war sicherlich sehr schön wird aber leider offensichtlich nicht gepflegt/ instand gehalten. Alles war genauso oder schlechter als letztes Jahr. Schade!

Vertalen naar het Nederlands
D. Wouter NL Belgique
8,2
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2023

Leuk huis op een prachtige locatie. Fantastische bedden. Jammer dat de pannen in de keuken niet te gebruiken waren op de inductiekookplaat. Het warme water in de badkamer duurde lang voor een klein straaltje. De omgeving is prachtig. Namen en Dinant zijn aanraders. Ook een tip is het restaurant bij de tank in Celles.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend September 2023

Heel mooi vakantiehuis in mooie omgeving !

Vertalen naar het Nederlands
B. Eric NL Belgique
9
Verblijf van een ouder koppel Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Harrie NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week April 2023

Prima huis, alleen details nakijken. 1 doorgezakte eetkamerstoel en de pannen zijn niet helemaal vlak.

Vertalen naar het Nederlands
R. Olivier NL Belgique
8,8
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
8,1
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
8,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Februari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Y. Petra NL Belgique
7,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Januari 2023

Woning ligt zeer rustig. Buitenzijde van de woning heeft veel karakter. De indeling van de woning is niet echt logisch. Keuken en salon grenzen aan elkaar en in het andere gedeelte een 2de woonkamer (enkel een zetel en open haard) en eetkamer. Qua netheid kan het een stuk beter, veel stofnetten in de woning, ook in de sauna. De bovenverdieping 4 slaapkamers, deuren sluiten niet echt goed en overal spleten. Badkamers zijn vernieuwd enkel de straal van de douches zijn niet krachtig genoeg.

Vertalen naar het Nederlands
V. Christine NL Belgique
8,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Januari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

T. Judith NL Belgique
9,3
Groepsverblijf onder vrienden Week December 2022

een prima vakantiehuis, met veel faciliteiten. De keukenindeling was soms wat onhandig (frigo achter deur) en de slaapkamerdeuren waren niet optimaal afsluitbaar. in 1 badkamer kraakte de houten vloer erg hard maar dat had ook zijn charme. We hebben er een hele leuke tijd gehad en zouden het zeker nog eens overdoen.

Vertalen naar het Nederlands
C. SANDY NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Week December 2022

Het huis is een topper in ligging. Op 10min heb je verschillende bakkers, beenhouwer, supermarkten. Veel parking voor de deur, omheinde tuin, gezellig ingericht, genoeg ruimte, grote keuken en eetplaats. De mindere punten zijn de hygiene, er wordt zeer opervlakkig gepoetst.Ook het onderhoud van het materiaal laat de wensen over, zeker in de keuken. De indeling is bizar, wij zouden de eetplaats aan de keuken zetten en de 2 leefplaatsen bij elkaar zetten gezien de open haard apart staat van de TV

Vertalen naar het Nederlands
D. Frank NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

B. Peter NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met adolescenten Week Oktober 2022

Mooi vakantiehuis!

Vertalen naar het Nederlands
D. Ingrid NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Oktober 2022

Rustig gelegen gerenoveerd vakantiehuis met alle nodige comfort. Ideaal als uitvalsbasis voor wandelingen in de buurt. Mooi terras met uitzicht. Hond kan vrij rondlopen in de tuin. Voor de baby was een degelijk babybedje en stoel voorzien.

Vertalen naar het Nederlands
C. Agnès FR Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Z. Natascha DE Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Week Oktober 2022

Wir waren mit Freunden dort und haben eine tolle Woche verbracht. Das Haus ist schön groß und die Küche hervorragend ausgestattet. Einzig die Türen zu den Schlafzimmern sind gewöhnungsbedürftig da sie teilweise sehr schlecht oder gar nicht schließen. Die Badezimmer sind funktional aber sehr schmal. Wir fahren nächstes Jahr wieder hin!!!! Sehr nette Vermieter!

Vertalen naar het Nederlands
Y. Yves NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

M. De Vleeschauwer FR Belgique
8,1
Gepersonaliseerd verblijf Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Juli 2022

Gezellig huisje in een prachtige, rustige omgeving. Geen last van straatlawaai, je wordt gewekt door het geluid van de vogeltjes. Vier ruime slaapkamers met al het nodige aanwezig, elke slaapkamer heeft ook een bijhorende kleine badkamer, maar dat vonden wij niet erg. Wij vonden het leuk dat elk gezin zijn beetje privacy had doordat ieder zijn eigen badkamertje had. Wij hebben enorm genoten van ons verblijf en zouden dit huisje zeker aanbevelen aan anderen. De gastvrouw is ook heel vriendelijk

Vertalen naar het Nederlands
C. Guy NL Belgique
8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

A. Cor NL Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Juni 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

L. RAMÉ FR Belgique
8
Groepsverblijf onder vrienden Week Juni 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

K. Nolten NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Juni 2022

wij, 6 volwassenen en 1 peuter hebben ern heerlijk weekend in dit huis gehad. fijne ruimtes, vokdoende badkamers, prachtig uitzicht/omgeving en zeer rustig! buiten voldoende ruimte en binnen zeer ruime kamers! zeker de moeite waard!!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2022

De ligging van het huis is erg mooi. Prachtig uitzicht vanaf het terras. Mogelijkheid om vanuit het huis direct een wandeling of fietstocht te maken. Uitstapjes op korte afstand zoals bezoek Dinant. Het huis is zeer compleet ingericht maar behoeft wel weer wat onderhoud en vervanging van enkele (huishoudelijke) spullen. Als deze laatste punten worden aangepast zou ik zeker dit huis nog een keer boeken.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend April 2022

Huis op een prachtige locatie, wara alleen af en toe een boer langskomt en verder geen verkeer. Huisje is gezellig met verschillende terrasjes buiten en overdekt. Keuken is van alle gemakken voorzien en de kinderen hebben zich optimaal vermaakt met de biljard tafel

Vertalen naar het Nederlands
V. Carine NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend April 2022

Gezellige woning met mooi terras en tuin. Mooie kamers wel spijtig dat er in 1 kamer geen kast was. Ook was er 1 van de douches verstopt, maar gelukkige hadden we er nog 2 die we konden gebruiken. Daar de woning in een doodlopende straat ligt was het heel rustig. Ideaal om te wandelen.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek April 2022

Prachtig gelegen, veel ruimte en toffe ontspanningsruimten. Mits een beetje grondige opruim (vb. de keukenkastjes) en kleine herstellingen (lampen, poot pooltafel, buitenruimte,..) behoort dit verblijf weer tot de top!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
5,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2022

Wij waren hier op vakantie, helaas kwamen we snel tot de vaststelling dat er water lekte in het huis. Daarna hoorden we een hele stroom water in de elektriciteitskast. Eigenaar vond dit ook niet vreemde want dit gebeurde nog wel eens. De handdoeken hingen rond de kabelgoot net boven de zekeringskast. Het huis was wel gezellig op het eerste zicht maar niet zeer proper.

Vertalen naar het Nederlands
B. Claire NL Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Maart 2022

Mooi en gezellig ingericht huis met karakter. De zitkamers zijn gespreid maar in één salon staan 3 zetels waardoor iedereen kan zitten. De verlichting op zolder mag iets gezelliger. Goed ingerichte keuken (alleen het deksel van de theepot ontbrak). Het terras met weids uitzicht is een pluspunt bij mooi weer! GR-route passeert aan het huis.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken