Vakantiehuis in Somme-Leuze voor 4/6 personen in de Ardennen

[106657-01]
4/6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,3

Vakantie in de Ardennen? Deze prachtige vakantiewoning is ideaal gelegen: rustig en vlakbij Durbuy, in de provincie Namen. Het heldere en moderne vakantiehuis kan 4/6 personen verwelkomen (2 slaapkamers + zetelbed). Dit nieuwe gebouw is gevestigd iin de rust van een dorpje. Een mooi decor voor jouw verblijf! De inrichting van het 3-sterren vakantiehuisje is fris en modern , met...

Vakantie in de Ardennen? Deze prachtige vakantiewoning is ideaal gelegen: rustig en vlakbij Durbuy, in de provincie Namen. Het heldere en moderne vakantiehuis kan 4/6 personen verwelkomen (2 slaapkamers + zetelbed).

Dit nieuwe gebouw is gevestigd iin de rust van een dorpje. Een mooi decor voor jouw verblijf!

De inrichting van het 3-sterren vakantiehuisje is fris en modern, met dynamische kleuren, details in licht hout en veel licht, overal in het vakantiehuis. 

De gemeenschappelijke ruimtes op de benedenverdieping nodigen uit tot ontspanning en gezelligheid. De keuken, eetkamer en zithoek vormen één open ruimte, waar je allemaal samen toffe momenten kan beleven. In de zithoek kan je via een schuifdeur naar het terras gaan. Zo haal je de natuur in huis.

Wat betreft de slaapkamers is dit vakantiehuis heel flexibel. Verblijf je met familie of vrienden met 4 personen, dan gebruik je de 2 slaapkamers. Zijn jullie met 6 personen, dan open je gewoon het zetelbed. Het pluspunt? Dit zetelbed bevindt zich in een aparte kamer bij de slaapkamers, er hoeft dus niemand in de zitkamer te slapen! Alle bedden bevinden zich dus op de verdieping, waar je ook 1 badkamer met douche hebt. 

De boomrijke tuin is ieder seizoen heel mooi en ideaal om van de buitenlucht te genieten met een schommel, barbecue en tuinmeubilair.

Het dorp Somme-Leuze ligt centraal in de Ardennen. Je zit er middenin de natuur en er zijn tal van originele activiteiten te beleven, waaronder boerengolf

Durbuy ligt op tien minuutjes rijden van het vakantiehuis (met de auto). Daar heb je een ruime keuze aan activiteiten: Adventure Valleyopenluchtzwembadwellnesscentrum du Sanglier des ArdennesParc des Topiaires (Vormsnoeipark)labyrint (in de zomer)... En dat alles in het midden van de oude stad, die ook zeker een bezoekje waard is!

Vlak naast Somme-Leuze kan je wandelen in het charmante dorpje Septon en de dichtstbijzijnde stad is Marche-en-Famenne, met tal van restaurants, winkels, cinema, theater, enz. Van hieruit kan je bovendien vertrekken met een Ardense paardenkoets. In Hotton ontdek je de prachtige grotten en de geheimen van de rivieren bij Riveo.

Zin in een gezellig avondje? Niets zo leuk als een barbecue of raclette (naargelang het weer ;p). A-Z Barbecue & Gourmet levert je alles wat je nodig hebt, in je vakantiehuis. 

Dit moderne vakantiehuisje is een weerspiegeling van de stijl van je vakantie in de Ardennen: gezellig, toegankelijk, natuur en dynamisch!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
1 badkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel , 1 babybed (op aanvraag)
Buiten
Privéterras 
Spellen voor buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Melissa - Customer Service Advisor
Tip(s) van Melissa Customer Service Advisor

Honden zijn hier welkom! 

Belangrijk om te weten

Opmerking : Er wordt momenteel een huis gebouwd op de grond naast de vakantiewoning. De bouwgrond zou wat hinder kunnen veroorzaken.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
Af gelegen van een straat met redelijk wat verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Het platteland
Oriëntatie
Noorden
Totale oppervlakte
110 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centrale verwarming op gas
Bouwjaar
2019

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Kookfornuis op gas x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Waterkoker , Strijkijzer en strijkplank , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat
  • Berging

    Diepvriezer
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Zitkamer

    Slaapzetel 2 pers x 1
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind door een hek, Oppervlakte 800 m²
  • Terras

    Oppervlakte 15 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Vaatdoeken mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Bakkerij
6 km (Markt)
Apotheek
6 km (Markt)
Ravel
6 km (Marche-en-Famenne)
Restaurants
6 km (Markt)
VVV Kantoor
6 km (Markt)
Mister Cash
6 km (Markt)
Station
6 km (Markt)

32 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,3
Zeer goed

Anoniem FR Belgique
10
Verblijf van een ouder koppel 2-weken December 2023

Très bon accueil, pleinement satisfaite de la gentillesse des propriétaires. Cadre très reposant, proche de tout commerces et autres . Maison très sympathique et agréable à vivre . Tout à fait satisfaite. Merci aux propriétaires pour ce séjour.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
10
Verblijf van een ouder koppel Weekend November 2023

Het is een zeer aangenaam en gerieflijk huis. Het huis was heel proper. De eigenaars zijn zeer aardig en wonen naast de deur. De ontvangst was hartelijk en we werden verwelkomt met een flesje wijn en snoepjes. De kamers zijn ruim en de bedden zijn goed. De tuin is volledig afgezet wat handig is als je met kleine kinderen of met een hond reist. Ik wil dit huis aan iedereen aanbevelen! We komen zeker terug!

Vertalen naar het Nederlands
P. Isabelle FR Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend November 2023

Un we en famille en mode cocooning dans une très belle maison tout confort. Notre chien a particulièrement apprécié le jardin clôturé !

Vertalen naar het Nederlands
V. Nicolas FR Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek November 2023

Superbe découverte ! Hôtes très chaleureux et maison située à proximité de toute commodites ! Si nous pouvions donner un seul bémol : la literie à revoir. Autrement au top! Nous reviendrons !

Vertalen naar het Nederlands
J. Ivo NL Belgique
8,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Oktober 2023

In het huisje is alles aanwezig, zijn zeer vriendelijke mensen

Vertalen naar het Nederlands
G. Seppe NL Belgique
9,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

Met drie vrienden trok ik in oktober erop uit voor een weekendje Ardennen. We zijn zeer te spreken over de netheid van de woning, de bereikbaarheid van de huurders, en de nabijheid van activiteiten zoals kajaks, hoogteparcours en meer. Wie graag wil wandelen, moet toch eerst enkele kilometers rijden. Ik zie mij hier zeker terugkomen!

Vertalen naar het Nederlands
L. Sam NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Oktober 2023

Mooi huisje. Geen grote luxe, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Heel vriendelijke ontvangst en prijskwaliteit uitstekend.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,4
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Oktober 2023

Aangenaam vakantiehuis. De zetel is redelijk klein voor 4-6 personen. Ook de bedden kraken wel. Vriendelijk onthaal en proper huis. Alles is aanwezig. Een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
D. MARTINE FR Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Oktober 2023

Gite 4 personnes très confortable. Les plus de la maison sont le jardin clôturé, les 2 emplacements de parking sécurisés, la propreté et le confort du gite, la disponibilité et la flexibilité des propriétaires, la possibilité de mettre les vélos dans un carport fermé jouxtant la maison, les randonnées sans devoir prendre la voiture, .... Bref, je recommande cette location.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend September 2023

Een hele mooie gezellig ingerichte vakantiewoning met een mooie tuin , volledig afgesloten waar de hond vrij kan rondlopen . Top!!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,2
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2023

Zeer mooie vakantiewoning. Vriendelijke ontvangst, zeer vlot bereikbaar. Alles was netjes bij aankomst, het servies en de toestellen in de keuken zijn zo goed als nieuw en zeer goed onderhouden. De kamers zijn goed, er is 1 grote praktisch ingerichte badkamer (zeer handig met kleine kindjes). Onze hond (berner sennen) heeft zich kunnen uitleven in de volledig omheinde tuin. Ook 2 parking plaatsen voorzien. Enig minpuntje: de snelweg ligt redelijk dichtbij en is nog wel goed hoorbaar.

Vertalen naar het Nederlands
D. Anne-Marie NL Belgique
9,8
Verblijf van een ouder koppel Week September 2023

Vriendelijk eigenaars die naast het huis wonen. Leuk huis dat zeer creatief en origineel is ingericht. Het bleef er aangenaam koel in deze heel warme week. Alles was heel compleet. Matrassen zijn inderdaad zacht, maar voor ons was dat prima. Er waren wel problemen met het gasfornuis, waarvan maar 1 pit gemakkelijk aan te krijgen was en de andere amper tot niet functioneerden. De eigenaar is hiervan op de hoogte gebracht. Het geluid van de N63 is wel goed hoorbaar, maar dat is het enige nadeel.

Vertalen naar het Nederlands
V. Patricia NL Belgique
9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Augustus 2023

Zeer nette woning !zeer vriendelijk! Heel gerieflijke keuken alles aanwezig wat je nodig hebt.enige minpuntje te zachte matras.top om daar te verblijven!

Vertalen naar het Nederlands
L. Jasja NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2023

Het huisje is zeer goed. De eigenaren zijn erg vriendelijk. De beden/ matras wat minder.. Wat wij miste is een overkapping zodat je met slecht wéér toch buiten kan zitten.. Maar voor de rest top vakantie gehad, en onze hond max was blij met de tuin de hele dag rollebollen in het gras.. Fijne vakantie

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,2
Gezinsverblijf met adolescenten Week Juli 2023

Petite maison confortable pour passer les vacances. Tout le nécessaire est prévu. Jardin idéal avec un petit chien. Les lits ne sont pas confortables. Il faut tenir compte que la maison est loin de tout.

Vertalen naar het Nederlands
D. Nathalie FR Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Juli 2023

Très agréable séjour ! La maison est très bien équipée, meme plus que prévue ? parfaite pour les enfants. Le jardin est très agreable et dispose de tout l'ameublement nécessaire.

Vertalen naar het Nederlands
G. Nicole FR Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Juli 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Juli 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

P. Kelly NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

T. Burlet FR Belgique
9,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

K. Dirk NL Belgique
9,9
Verblijf van een ouder koppel Weekend November 2022

Het is een zeer mooi en net huisje met een zalige vloerverwarming. De omheinde tuin was ook een meerwaarde voor ons hondje. Verder is alles voorhanden. We hebben enorm genoten van ons verblijf. Ideale uitvalsbasis voor uitstappen in de streek.

Vertalen naar het Nederlands
T. Chloé FR Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend September 2022

Chouette maison, très bien équipée.

Vertalen naar het Nederlands
D. Valérie NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Marc NL Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Augustus 2022

Een zeer net en verzorgd huis. Tuin was goed afgemaakt voor de hond. Vriendelijke eigenaars

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,2
Gezinsverblijf met adolescenten 2-weken Augustus 2022

Très bon accueil ! Bien situé proche de toutes les commoditées .

Vertalen naar het Nederlands
R. Teck NL Belgique
8
Groepsverblijf onder vrienden Week Juli 2022

Een net en mooi huisje. Alles is aanwezig wat er aanwezig dient te zijn. Enkel de bedden is de beide slaapkamers waren voor ons een probleem. Te zachte matrassen en bed kraakt wanneer men zich omdraait zodat partner hier ook hinder van heeft.

Vertalen naar het Nederlands
J. Carole NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen 2-weken Juli 2022

Zeer vriendelijk eigenaars, wonen er naast maar vormt zeker geen probleem. Huis is voor 4 t/m 6 personen maar enkel mogelijk met 4 gezien het zetelbed niet te beslapen valt. We hebben de minpunten door gegeven rechtstreeks aan de eigenaars. Gasfornuis is heel moeilijk aan te krijgen maar verder is de keuken super TOP

Vertalen naar het Nederlands
L. Cindy Lievens FR Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Juni 2022

Très beau gîte, bien entretenu, excellent accueil et 2 lits bébés fournis!

Vertalen naar het Nederlands
D. FRIEDA NL Belgique
9,4
Lang-Weekend Mei 2022

Een zeer gezellig vakantiehuisje voorzien van alle praktische benodigdheden. Alles kraaknet en prima in orde. Een minpunt voor ons was de nabijheid van de drukke verkeersweg N63 die geluidshinder veroorzaakt. Voor de boodschappen ben je afgestemd op Marche-en-Famenne. Tal van wandelmogelijkheden in de ruime omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
L. Jeroen NL Belgique
9,5
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Gepersonaliseerd verblijf April 2022

Heerlijk vakantiehuis, rustig gelegen, van alle gemakken voorzien en eveneens fijn voor de hond ivm omheinde tuin. In omgeving is alles te vinden (wel met auto) maar prima uitvalbasis voor dagtochtjes. Eigenaren zijn heel aardig en wonen naast het verblijf maar is geen enkel probleem. Zeker aanrader!!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken