Vakantiehuis in Antheit voor 2 personen in de Ardennen

[107422-01]
2 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
Zeer goed Lees de reacties 9,4

Gezellig, rustig huisje met houtkachel, bloementuin en terras. Ideaal voor een romantische vakantie. Wil je er eens helemaal uit zijn en volop van elkaar genieten,  midden in de natuu r? Dan is dit  paradijselijk  plekje ideaal! Rustig gelegen, op 300 m van een bos en vlak bij een RAVel fiets- en wandelroute en het dorp Wanze, met zijn winkels en markt. De inrichting van je huisje is ...

Gezellig, rustig huisje met houtkachel, bloementuin en terras. Ideaal voor een romantische vakantie.

Wil je er eens helemaal uit zijn en volop van elkaar genieten, midden in de natuur? Dan is dit paradijselijk plekje ideaal! Rustig gelegen, op 300 m van een bos en vlak bij een RAVel fiets- en wandelroute en het dorp Wanze, met zijn winkels en markt. De inrichting van je huisje is eigentijds en verfijnd, met een gezellige slaapkamer en een badkamer. Je zal gezellige avondjes beleven in de comfortabele zitkamer, met zijn spectaculaire houtkachel . De goed uitgeruste keuken nodigt je uit om heerlijke gerechtjes te bereiden, waarna je romantisch kan genieten aan de gezellige eettafel of op het mooie terras. Er is ook een wasruimte met wasmachine en droogkast. De tuin is bezaaid met bloemen en op het aangename halfoverdekt terras (erg praktisch bij een regenbuitje) is het lekker barbecueën. Je fietsen kunnen overnachten in de beveiligde fietsenstalling. Er is wifi in het huis en je hebt een eigen parkeerplaats voor 2 auto's.

In deze prachtige streek kan je prachtige wandelingen en fietstochten maken, die zelfs aan de voordeur van je vakantiehuisje beginnen. Een bezoek aan Huy, beroemd om zijn Romeinse verleden, zijn imposante fort, zijn collegiale kerk Notre-Dame en zijn prachtige Grote Markt, moet je zeker overwegen. Een andere must-see: het imposante Kasteel van Modave waar je terugkeert naar de middeleeuwen. Het ligt op een rots boven de vallei van de Houyoux en biedt een uitzonderlijk uitzicht op het omliggende natuurreservaat van 450 hectare, waar je bewegwijzerde wandelingen kan maken.

Waarop wacht je nog op om te komen genieten in dit knusse vakantiehuisje, schitterend gelegen in een prachtige, bruisende regio?

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Houtkachel
Wifi
Barbecue met hout
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Beveiligde fietsenstalling
Privéparking
Andere
Fietsreinigingskit , Fietsherstellingskit
Wasmachine , Droogtrommel
Melissa - Customer Service Advisor
Tip(s) van Melissa Customer Service Advisor

Gouden tip: maak als Ardennes-étape vakantieganger zeker gebruik van de premiumtoegang die je krijgt tot de SityTrail-app. Je ontdekt er meer dan 2500 wandel- en fietstochten in de Ardennen.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In het centrum van het dorp, op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuid-Oost
Totale oppervlakte
80 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
centraal / hout
Productiewijze warm water
Bouwjaar
1850
Jaar van renovatie
2023

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Keuken/Eetkamer

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven, Magnetron (microgolf), Koelkast met diepvriezer, Afwasmachine, Nespresso Koffiemachine
  • Zitkamer

    Houtkachel Vitré, TV, Bluetooth luidspreker/station
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1, Haardroger x 1

Buiten

  • Overdekt terras

    Oppervlakte 25 m²
  • Privéterras

    Oppervlakte 25 m²
  • Privétuin

    Deels omheind, Oppervlakte 900 m²
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)
  • Beveiligde fietsenstalling

    Fietsenstalling: x 2
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
300 m
Bakkerij
1 km (Wanze)
Apotheek
1 km
Rivier
1 km (Maas)
Meer
90 km (Lac de l'Eau d'Heure)
Ravel
1 km (Ravel 1 Est-Namur-Maastricht)
Restaurants
1 km
Winkels
1 km (Wanze)
Markt
1 km (Wanze)
Station
1 km (Wanze)
Mister Cash
1 km (Wanze)

4 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,4
Zeer goed

D. Cindy NL Belgique
10
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Oktober 2023

Mooi gerenoveerd huis, prachtige tuin, goede locatie, gastvrij en vriendelijke ontvangst. Erg compleet en heel schoon. Tophuis!

Vertalen naar het Nederlands
E. Aline NL Belgique
9,7
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek September 2023

Wat een heerlijk ontvangst. Christian was ter plekke om ons rond te leiden en had iets lekkers voor ons. Het huisje was van alle gemakken voorzien en heel gezellig ingericht. De keuken was top met ingericht. Een fijne plek voor iedereen die graag kookt. De omgeving is leuk met veel verschillende dingen om te doen. De tuin was ook een heerlijke plek om te zijn, ook met regen onder het afdak met een deken. Alleen de weg is in de avond en ochtend wat druk. We komen graag terug.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week September 2023

We hebben een zeer prettig verblijf gehad met ook prachtig weer. De ontvangst was goed en de uitleg van de belangrijkste wetenswaardigheden was kort, bondig en duidelijk. We hebben genoten van het huis, de tuin en de terrassen. De eigenaar heeft zijn best gedaan het ons naar de zin te maken. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Vertalen naar het Nederlands
R. Aad NL Belgique
9,1
Verblijf van een ouder koppel Week Juli 2023

Zeer leuk huisje. Meerdere mogelijkheden om te genieten van de tuin. Een vriendelijke en hartelijke ontvangst van een enthousiaste eigenaar. Mooi en verzorgd interieur. We voelden er ons direct thuis.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken